Widok

Storczykowa 8 na parterze odnośnie dnia 8.10

Witam w dniu wczorajszym tj.8.10.14 w godzinach popołudniowych (około 17)na parterze w bloku Storczykowa 8 jakichś trzech chłopaków wytatuowanych,obnażonych do majtek wyzywało jakąś kobietę z przeciwka blok na Różanym Stoku,wyciągali przyrodzenie, a także próbowali zniszczyć balkon sąsiadom na 1 piętrze. Dodatkowo na całym trawniku wyrzucili piankę montażową. Próbowali rzucać też czymś w auta na parkingu przy bloku Storczykowa 4-6 z tyłu. Czy ktoś może wie czy była to jakaś jednorazowa akcja naćpanych i pijanych małoletnich imbecyli czy mieszkają jacyś dziwni ludzie i w przyszłosci bedziemy mogli spodzieać się kolejnych takich akcji??Mam jeszcze jedno pytanie czy jest to mieszkanie wynajmowane i czy w takim razie jest jakiś kontakt z wynajmującym no niestety musze tak napisać "zwierzętom" mieszkanie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 52
Słyszałam ich darcie pyska:( Możesz zadzwonic do zarządcy budynku "Erta" oni powiadomią właściciela mieszkania. Powodzenia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 50
Jakies robole wynajmuja mieszkanie. Co chwile jakas imprezka i darcie mordy. Syf straszny robia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 48
lubie to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 56
super, ale co lubisz? Idiotów?
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na nasze szczescie Panowie juz tam nie mieszkaja.

Byli mili ale ich chec imprezowania powoli juz mnie przerastala :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
dalej mieszkają, buciory od błota uwalone przed drzwiami i schody brudzą. Chamstwo nawet nie po sprząta po sobie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak kultury nie znają to czas ich nauczyć , zacznijcie od butów :)śmietnik macie bardzo blisko :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba zacząć od rozmowy z zarządcą wspólnoty i zdobyć namiar właściciela mieszkania. Potem poprosić o spotkanie i grzecznie zapytać czy właściciel jest pewien, że dopełnia wszelkich formalności związanych z wynajmem w Urzędzie Skarbowym;-))) działa.
Konsekwentnie dzwonić po policję po 22 i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Tak jak napisalem- Nie mieszkaja.

Obecnie mieszkanie rowniez jest wynajmowane dla budowlancow ale to juz zupelnie inne osoby. Tamci sie wyniesli bo szef im nie placil.

Przy okazji za wynajmowane mieszkanie tez z tego co mowil wlasciciel nie placi.

...

ale dwa dobermany utrzymuje.... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taaak... takie hobby ma właściciel, że wynajmuje budowlańcom bez pieniędzy. Brak pieniędzy, brak podatków, prosta sprawa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry