Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jurek - ocena nowy temat Dodatek do opinii o zespole PSPS Gdynia z dnia 19.02.2025r. Sprostowanie:...
~Jurek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 lutego 2025

Jurek - ocena nowy temat Dziękuję zespołowi PSPD w Gdyni za pomoc w nabyciu uprawnień na kategorie D....
~Jurek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 lutego 2025

Piotr - opinia wątek zamknięty Polecam kursy organizowane przez PSPD. Egzamin na C+E zdałem za pierwszym...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 kwietnia 2022

Dawid - opinia wątek zamknięty Polecam PSPD Gdynia. Przygotowanie do egzaminu TOP
~Dawid
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 września 2021

Janusz - opinia wątek zamknięty Wyrażam swoje uznanie i podziękowanie za profesjonalne szkolenie w zakresie...
~Janusz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 listopada 2020

Pioter - opinia wątek zamknięty Jazdy doszkalające ciągnikiem siodłowym. Polecam instruktora Andrzeja.
~Pioter
-

dodano: 20 września 2020

Pioter - opinia wątek zamknięty Jazdy doszkalające ciągnikiem siodłowym. Polecam instruktora Andrzeja.
~Pioter
-

dodano: 20 września 2020

Piotr - opinia wątek zamknięty W PSPD doszkalałem się z jazdy ciągnikiem siodłowym. Jestem bardzo...
~Piotr
-

dodano: 5 września 2020

Patryk Drygała - opinia wątek zamknięty Parę słów od świeżo upieczonego kierowcy kat. C, C+E. Co mogę powiedzieć o...
~Patryk Drygała
1

dodano: 19 lipca 2020

Andrzej Sawicki - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam kursy organizowane przez osk pspd. wysoki poziom wiedzy...
~Andrzej Sawicki
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 grudnia 2019

Kurs kat D wątek zamknięty Polecam PSPD w szczególności instruktora Sebastiana na kat D jak dla mnie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 października 2019

Kat.C, C+E wątek zamknięty polecam w 100 %.Jeśli się zastanawiasz nad wyborem szkoly jazdy to PSPD...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 lipca 2019

Tomasz Tarkowski - opinia wątek zamknięty Polecam gorąca PSPD Gdynia. Do egzaminów przygotowywał mnie Andrzej i to był...
~Tomasz Tarkowski
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2019

szkolenie wątek zamknięty Warto z pspd. pomimo drobnych kłopotów terminowych bez większych problemów...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 lipca 2018

Do kat. C i CPC doszło C+E wątek zamknięty Zdane za pierwszym razem! Polecam PSPD i instruktora Andrzeja! Pełna liga...
~Jędrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 maja 2018

Prawojazdy c+e wątek zamknięty Godni polecenia . Instruktor Andrzej najlepszy z jakim jeździłem duże...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2018

Kat C wątek zamknięty Zdana za 1 razem. Polecam. Obsługa w biurze naprawdę swietna. Personal bardzo...
~Lukas
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 stycznia 2018

C+E POLECAM!!!!!!! wątek zamknięty Witam, chciałbym polecić wszystkim nauke jazdy przy PSPD Gdynia. Instruktor,...
~K.H
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 grudnia 2017

C+E wątek zamknięty Egzamin zdany za pierwszym podejściem, to mówi samo za siebie! Instruktorzy...
~Daniel
6

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 października 2017

C+E zdane za pierwszym razem wątek zamknięty Na C przygotowywał mnie Krzysztof a na E Andrzej, oboje bardzo profesjonalni...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry