Widok
Straciłem swój cenny czas
Co do samej firmy nie mam zastrzeżeń nie jest to duży warsztat ale jakoś tam sobie dają radę - widać że ruch jest także coś się dzieje. Problem jest niestety z chęcią zrobienia jak najwięcej i "porwania się z motyką na księżyc" przez właściciela tego zakładu. Zadeklarował się, że za 70 zł wymienią mi opony. Felga 17" opona o bardzo niskim profilu - INFORMOWAŁEM 3 razy mailowo że opony są tak niskie, felga tak duża i dodatkowo z czujnikami ciśnienia w każdej z felg - na Panu to nie zrobiło wrażenia. Umówił mnie na 12 - przyjechałem nie dość że 40 minut stałem na zimnie (wjechałem 12:40 na warsztat) bo nikt mnie nie zaprosił do środka to jeszcze szef sobie pojechał a (kompetentny zresztą) jego pracownik stwierdził że on się nie podemie tej roboty bo nie ma na czym zrobić ... maszyna nadaje się do Seicento i 14" felg a nie do takich jak moje. Przeprosił i powiedział abym reszte uzgodniłz szefem ... a szef uciekł. Ogólnie jeżeli chodzi o znajomość tematu pzrez właściciela to BARDZO SLABO. Ocena za obsługę 6 (ponieważ wulkanizator ktory mnie obslugiwał bardzo przyjemny i rzeczowy) za jakość usług 1 za termin 1 ogólna ocena 2 - za nierozgarniętego SZEFA!
Moja ocena
Auto-Doktor
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 2
3.7
* maksymalna ocena 6