Widok
Strajk mobilny - Gdańsk Centrum
Opinie do imprezy: Strajk mobilny - Gdańsk Centrum, 30 października 2020 godz. 16:30
zmiana miejsca
Zmieńcie w końcu miejsce i spotkajcie się chociaż raz na Kowalach, Nowym Porcie czy innym miejscu i dajcie odsapnąć ludziom na głównym, chyba że odszkodowania chcecie płacić później dla osób, którym uległ pogorszeniu stan zdrowia zarówno psychiczny, jak i fizyczny. Nie wspomnę już, iż nadużywanie sygnałów świetlnych i dźwiękowych jest zabronione zgodnie z art 29 ust. 2 pkt. 1 Prawa o Ruchu Drogowym. Mam nadzieję, że Policja w końcu zacznie posługiwać się tym artykułem i będą się sypać mandaty (zgodnie z taryfikatorem 100 zł, jak wystawią mandat dla każdego po kolei to ładnie zwiększą budżet )
dajcie już spokój! dajcie żyć innym
przez ostatnie 2 tygodnie musze odbywać liczne badania i konsultacje lekarskie. Ze względu na COVID nie mogą mnie przyjąć na oddziale dlatego chodzę prywatnie w godzinach po południowo - wieczornych ze względu na Wasze strajki mobilne dojazd zamiast zajmować 10-20 min zajmuje ponad godzinę i to w dużym stresie i wsparciu Mapy Google.
Jeden, dwa dni jakoś zniosłem ale już kolejne dni stają się naprawdę uciążliwe.
Jeden, dwa dni jakoś zniosłem ale już kolejne dni stają się naprawdę uciążliwe.
to była prośba po dobroci...
dodam tylko, że jeżeli dziś spotkam jakiś pojazd jadący ok. 5-10km/h na drodze o podwyższonej dopuszczalnej prędkości, z włączonymi światłami awaryjnymi i używającego do tego sygnału dźwiękowego to nagrania wysyłam do Drogówki i będę to robił tak długo, aż będę spotykał takie sytuacje. Mój poziom irytacji wzrósł na tyle, że mogę na to poświęcić te kilka minut. Więcej tracę na Was w korkach.
W przypadku braku reakcji na zgłoszenia, jestem też po konsultacji ze znajomym prawnikiem co można zrobić.
W przypadku braku reakcji na zgłoszenia, jestem też po konsultacji ze znajomym prawnikiem co można zrobić.
Dyżurne szuje instruują "Polaków" o miejscu zbiórki - będą żądać oderwania Gdańska od Polski
Aktualnie w Warszawie faszyści atakują folksdojczy!!! A to dobre!!! Wreszcie sie ubawiłem! Wściekłe kobiety, prowadzone na zatracenie przez folksdojczy, wspierane przez der gazetę Wyborczą, opłacane przez żyda Solorza, wspierane przez bandziorów POlitycznych - Budkę i tą całą szajkę POlityczną z PO, podpierane przez polskojęzyczne żydowskie szczekaczki medialne i atak na nie bojówek faszystowskich! Aż chce się wyć z wściekłości nad tym ciemnym społeczeństwem, kiedy się widzi, że tylu naiwnych POlitycznie ludzi dołącza do ciemnogrodu, który żąda w Gdańsku oderwania Gdańska od Polski!!! "Polacy" psia ich mać!!! Więcej o "Polakach" w moich audycjach na YouTube ~Krzysztof Kornatowicz https://www.youtube.com/watch?v=CdyWlPM0gvE