Widok

Straz Miejska bedzie karac:>

Za kilka (prezydent musi podpisac rozporzadzenie) dni Straz Miejska bedzie mogla zgodnie z prawem wlepiac mandaty za przekroczenie predkosci (zarejestrowane fotoradarem), wyprzedzanie na ciagłej linii i uwaga >>za przejechanie przez czerwone swiatlo<< (to tak apropo dyskusji, ktora sie kiedys toczyla na forum). Takze teraz juz formalnie Kuba bedziesz musial sie zatrzymac jak beda kazac:P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taaaaaaaaaaaaak !!!!!! Też ich widziałem !! Myślałem ze padne ze śmiechu, generalnie to skumali sie, że śmieje sie z nich i coś tam krzyczeli w moją strone :)

dzis patrol rowerowy SM w Sopocie polozyl mnie na deski! jeden ze straznikow mial kask zalozony tylem na przod w sposob jaki maly dzieci jezdza, czyli luzne paski i prawie pionowo na glowie :D
a jakie to sa rzeczywiste problemy, ktorymi straz powinna sie zajac?
właśnie, powinni dbac o porządek w mieście. pozbierali by papierki albo psie kupy.
mnie wczoraj chcieli zatrzymac tym swoim ekologicznym samochodem przy jednej z bocznych odnog Dlugiego Targu jak chcialem go opuscic. jakies patafiany tam siedzialy bo ucieklem im bez problemu. pieprzone ch... powinny sie zajac rzeczywistymi problemami.
heh, mnie ostatnio zatrzymali ciecie ze straży miejskiej, jeden tak seplenił że nie mogłem go zrozumieć a drugi miał na oczach lupy +50 i nic nie widział :) No taka ekipa że nie mogłem ze śmiechu wytrzymać. Tacy ludzie nie nadają sie do wlepiania mandatów...

do góry