Widok

Straz Miejska bedzie karac:>

Za kilka (prezydent musi podpisac rozporzadzenie) dni Straz Miejska bedzie mogla zgodnie z prawem wlepiac mandaty za przekroczenie predkosci (zarejestrowane fotoradarem), wyprzedzanie na ciagłej linii i uwaga >>za przejechanie przez czerwone swiatlo<< (to tak apropo dyskusji, ktora sie kiedys toczyla na forum). Takze teraz juz formalnie Kuba bedziesz musial sie zatrzymac jak beda kazac:P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie małe wyszczególnienie:)
Też z tymi gnojami miałem do czynienia zatrzymali mnie na Ogarnej za jazdę pod prąd i wlepili mi mandat 50zł i glupio sie z tego smieli ja w odwecie powiedzialem im ze robia tego co powinni czyli lapac bandziorow to ten mi powiedzial jak pan tak jezdzi to pan sam tez jest bandyta, to mu tak odpowiedzialem ze niech sam siądzie na rower i przejedzie sie po gdańsku jak taki madry
j******* sie w łeb, a ty kim jesteś, łamiesz prawo i chcesz zeby przymykali na to oczy? We łbach sie niektórym poprzewracało, myslicie, ze swieci jestescie. jakbym był strażnikiem i cośbyś powiedział to bym ci wlepił 5 stówek a nie dych.
o prędkości możecie zapomnieć...jeśli oni sami będą się o to kłucić to są debilami...licznik nie jest obowiązkowy, poza tym nie ma homologacji, więc nie wiesz ile tak naprawdę jedziesz
Michu. napisał(a):

> Za kilka (prezydent musi podpisac rozporzadzenie) dni Straz
> Miejska bedzie mogla zgodnie z prawem wlepiac mandaty za
> przekroczenie predkosci (zarejestrowane fotoradarem),

BZDURA.
Juz widze temat w ktorym beda przechwalki kto mial wiecej na fotoradarze :D
to bym ci skopaldupe i zniszczyl twoj blachosmrod a pieniedzy bys i tak nie zobaczyl
do góry