Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jędrzej - ocena Na tempo wlepiaja mandaty, stanąłem na chwilę na zakazie, w bocznej, nie...
~Jędrzej
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 30 kwietnia 2026

"60-letnia pani" określenie strażnika miejskiego - ocena Po odholowaniu samochodu na parking policyjny, załatwialiśmy w siedzibę...
~"60-letnia pani" określenie str
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 21 lutego 2026

walenty - ocena Brak możliwości zgloszenia złego parkowania Traficar po zakazie wjazdu na...
~walenty
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 2 stycznia 2026

Leszek - ocena Dziękuję za wyrozumiałość Panu straznikowi który w dniu dzisiejszym tzn...
~Leszek
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 6 grudnia 2025

Violetta - ocena Dzień dobry Dzisiaj otrzymałem mandat za zatrzymanie samochodu żeby...
~Violetta
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 4 października 2025

Asterix - ocena Interwencja wzorowa. Mimo, że właściwie po służbie, Strażnicy zajęli się...
~Asterix
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 17 września 2025

Łukasz - ocena Istny Pacanów w Gdańsku. Kto tych ludzi zatrudnia ? Merytoryczne dno.
~Łukasz
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 29 lipca 2025

Maciej - ocena Na Wyspie Spichrzów pojawił się patrol interwencyjno- prewencyjny nr 13....
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 maja 2025

Agnieszka - ocena Wielkie uznanie dla patrolu nr 13. Tak zaopiekowały się " porządkiem " na...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 maja 2025

Janek - ocena Naprawdę robią wszystko, żeby nie interweniować. Niestety są leniwi i...
~Janek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 kwietnia 2025

Hubert z Płocka - ocena Pozdrawiam panów strażników pełniących służbę w dniu 01.07 na Aleji...
~Hubert z Płocka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 lipca 2024

Aneta - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję Panom z Straży Miejskiej którzy dzisiaj między godziną 16 a...
~Aneta
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 9 lipca 2023

Marcin z Gdyni - opinia wątek zamknięty Tragedia , skandaliczne zachowanie funkcjonariuszki . Funkcjonariuszka straży...
~Marcin z Gdyni
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 14 lutego 2023

Leszek - opinia wątek zamknięty Straż Miejska moim zdaniem widzę ją tylko w samochodach nie na ulicy czy...
~Leszek
-

dodano: 4 lutego 2023

Ewa - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję Staży Miejskiej za pomoc w odnalezieniu mojej papugi. Panowie...
~Ewa
-

dodano: 22 sierpnia 2022

Opcjonalny - opinia wątek zamknięty Sprytnie to sobie wymyślili w gdańskiej straży miejskiej. A mianowicie żeby...
~Opcjonalny
3

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 stycznia 2021

Elżbieta Urbaniak - opinia wątek zamknięty Bardzo pozytywnie oceniam spotkanie z Gdyńską Strażą Miejską. Dzisiaj 19...
~Elżbieta Urbaniak
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 lipca 2021

Wściekły mieszkaniec Cisowej - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo, ale to bardzo niezadowolona z niekompetencji osób pracujących...
~Wściekły mieszkaniec Cisowej
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 stycznia 2021

sopocianka - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem, już kolejny raz. Poprzednio Straż w ciągu kwadransa od...
~sopocianka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 grudnia 2020

nnn - opinia wątek zamknięty Straż Gdańska jest wyrozumiała, można się z nimi dogadać. Dwa razy źle...
~nnn
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
186

112

wątków

do góry