Widok

Strażnicy marzeń

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Strażnicy marzeń.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strażnicy marzeń

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny film

Jak na razie był to chyba film, który na moich dzieciach zrobił największe wrażenie w kinie - po seansie aż jaśnieli z emocji. Chwilami wydawała mi się straszna, ale nawet mój 2-latek nie protestował że się boi (chociaż nie wszystko rozumiał)

Działająca na wyobraźnię, inspirująca opowieść.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

POLECAM

Jestem wybredny co do filmów i bajek dla dzieci, co raz więcej jest tych "ogłupiających" a nie tych fajnych- przyjemnych i mądrych. Ta bajka jest warta obejrzenia, miła, z przesłaniem- córce się podobało, no i mnie również :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ładna i mądra bajka.

Byłam z 3 letnim dzieckiem.Podobało się całej rodzinie.Piękna opowieść.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Naprawdę super film dla całej rodziny. Zabawa, emocje i głębsze przesłanie...Warto obejrzeć

POLECAM

Hej mam 15 lat od dzisiaj i osobiście mówię, że film jest świetny!!! I dla dużych i dla małych! Polecam wszystkim. Oczywisci wiem jacy nastolatkowie są dzisiaj bez przemocy i sexu nie ma filmu, ale według ,mnie takie filmy są o wiele lepsze! Uczą młodszych, a jednocześnie umieją zabawić starszych. Zachęcam gorąco, al bo raczej MROŹNO!! Hehehe! Miłej zabawy!

super...

ja byłam z 4 letnią córką i siedziała grzecznie ku memu zdziwieniu polecam wszystkim film naprawde godny polecenia....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry!

Dobry film i dla dzieci i dla rodziców. Zdecydowanie dla dzieci szkolnych, przedszkolaki go nie zrozumiały. Mało "głupizny", czytelny przekaz, trochę humoru i wzruszeń. Śmiało można pójść w zimowy poranek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z mamą

ale ja mam 30 latek ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

efekt 3D

fajny efekt 3D ale 1 godz. 37 min (lekka dłużyzna), Można obejrzeć ale bez szału. w skali 1-10 7 to max. (raczej ze względu na niebanalny pomysł treści),
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Niesamowity film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !

Film jest śmieszny w niekturych przypadkach fajny jack mróz uratował wielkanoc gwiazdkę i inne film niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bajka cuuuudowna !!!!

Polecam tą bajkę jest przepiękna , trochę śmiechu trochę grozy ale z pięknym wątkiem gdzie dziecko z wielkim zainteresowaniem ogląda nawet 3 latki których trudno zainteresować jakąkolwiek bajką na tak długo . Bajka przedstawia piękny czas dziecięcy gdzie wierzy się we wszystko co piękne , np jak zębowa wróżka, św Mikołaj czy zajączek wielkanocny...... coś pięknego . Bajka w pięknych kolorach oraz efektach .... szczerze polecam :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

jack mróz

Jack mróz ma wantastyczny dar bo poniewasz jednym chuchnięciem zamieni wodę w lód ten film jest świetny pozdrawiam Laura Maltazar.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

jack mróz

jack maróz jest świetny jak już będzie 4 stycznia to napewno pujdę na ten wspaniały film pozdrawiam Laura Maltazar.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mnie się podobał, piękne kolory, piękna bajka. Polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będę na tym w czwartek i zobaczymy napisze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem na tym film do niczego . Dubbing beznadziejny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Strażnicy marzeń

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry