Widok
Świetny film
Jak na razie był to chyba film, który na moich dzieciach zrobił największe wrażenie w kinie - po seansie aż jaśnieli z emocji. Chwilami wydawała mi się straszna, ale nawet mój 2-latek nie protestował że się boi (chociaż nie wszystko rozumiał)
Działająca na wyobraźnię, inspirująca opowieść.
Działająca na wyobraźnię, inspirująca opowieść.
POLECAM
Hej mam 15 lat od dzisiaj i osobiście mówię, że film jest świetny!!! I dla dużych i dla małych! Polecam wszystkim. Oczywisci wiem jacy nastolatkowie są dzisiaj bez przemocy i sexu nie ma filmu, ale według ,mnie takie filmy są o wiele lepsze! Uczą młodszych, a jednocześnie umieją zabawić starszych. Zachęcam gorąco, al bo raczej MROŹNO!! Hehehe! Miłej zabawy!
Niesamowity film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !
Film jest śmieszny w niekturych przypadkach fajny jack mróz uratował wielkanoc gwiazdkę i inne film niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bajka cuuuudowna !!!!
Polecam tą bajkę jest przepiękna , trochę śmiechu trochę grozy ale z pięknym wątkiem gdzie dziecko z wielkim zainteresowaniem ogląda nawet 3 latki których trudno zainteresować jakąkolwiek bajką na tak długo . Bajka przedstawia piękny czas dziecięcy gdzie wierzy się we wszystko co piękne , np jak zębowa wróżka, św Mikołaj czy zajączek wielkanocny...... coś pięknego . Bajka w pięknych kolorach oraz efektach .... szczerze polecam :)