Widok
Street Show 2024
[lead]To już nie jedyne takie wydarzenie w Trójmieście... To jedyne takie wydarzenie w Polsce! Wielkie motoryzacyjne święto, które jeszcze bardziej pobudzi wszystkich fanów i właścicieli. Wydarzenie odbędzie na 6 lipca 2024 r. na Polsat Plus Arenie w Gdańsku w godzinach 10:00 - 20:00. Przygotujcie się na wielką dawkę emocji.[/lead]Street Show 2024wyścigi na 1/8 mili,wyjątkowa strefa ...
więcej
więcej
Szkoda czasu i pieniedzy.
Bylem, widzialem, nie polecam. Cena biletu w stosunku do ilości "atrakcji" porażająca. 0,5 h maksymalnie i mozna wracać do domu. Pare aut które spokojnie możesz zobaczyć na ulicy i to wszystko. Nie jedną impreze widziałem ale za 69zł za bilety( tyle samo za ulgowe dla dziecka) oczekiwaliśmy znacznie więcej. Szkoda pieniedzy a jeszcze bardziej czasu. Ktoś chyba chciał tu zarobić... jedynie marketingowcy zrobili robote bo można było odnieść wrażenie że to naprawde będzie wielkie WOW.
Zgadzam się, byliśmy około dwóch godzin tylko dlatego, że za tę cenę obejrzeliśmy wszystko po trzy razy. Ilość atrakcji do ceny była żenująco mała. Oznakowanie imprezy na miejscu porażka, samochody ok, ale za mało, ciekawsze modele stały na parkingu przed wydarzeniem. Byłam podekscytowana przed, wyszłam rozczarowana i rozżalona po.