Widok
Kupiłem usługę w Katalog Marzeń z zamiarem skorzystania z konkretnego miejsca realizacji (dostępne były dwa), a podczas rezerwacji zostałem automatycznie przypisany do tego, które było mniej atrakcyjne. Podanym powodem było to, że nie wpisałem wybranego miejsca w polu przeznaczonym do wpisania alternatywnych terminów. Gdy się zorientowałem, było za pózno na zmianę. Nie jestem zadowolony z realizacji i nie polecam.
Popatrz sobie po pomysłach z Prezent Marzeń - setki pozycji. Jest spa, fajne auta, sesje foto, latanie i wiele innych tematów. Tak naprawdę ograniczeniem jest budżet i czyjeś uprzedzenia, ale w praktyce fajny prezent można pod każdego sobie dopasować. Najważniejsze, żeby nie było to byle jakie rozwiązanie.
A ja korzystałam i z wyjątkowego, i z katalogu i z prezentu marzeń. Dwa pierwsze tragedia, klient sam musi się o wszystko martwić, problemy z rezerwacją, vouchery wyglądają dużo gorzej :/ Za to od pewnego czasu jestem wierna prezentowi marzeń, jedyny minus to często zajęta infolinia - ale co się dziwić przy takiej dobrej organizacji ;) panie w punktach bardzo na + firmy, oferta naprawdę duża i pomoc posprzedażowa też strzał w dziesiątkę. polecam :)