Widok

Strzelanki ASG

Sobieszewo Wrzeszcz Górny Kolorowe Temat dostępny też na forum:
Chętni do brania udziału w strzelaniach z ASG, grupy ASG proszę o kontakt na gg 2068909(Szymon) , lub zostawiać info w sklepie Tajgun przy ul.Biała obok rynku we Wrzeszczu (pytać o Leszka)
Do rozgrywek głownie wybieramy rejon lasów w Sobieszewie, lub porzucone zabudowania w rejonie ul.Sucharskiego (port północny), czasami teren po poligonie w Kolbudach i opuszczone bloki za osiedlem Kolorowe .
Jest nas około 14 osób stałego składu. ASG różnego typu:elektryczne, gazowe itp....umundurowanie też różnego typu....
Ze względu na brak czasu w tygodniu zazwyczaj spotykamy sie w wyżej wymienionych miejscach w niedziele około godz 10-11, miesce podane mam zazwyczaj w opisie gg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam , od dawna szukam jakiejs grupy z ktura mógl bym sobie po strzelac , niestety nie mam gg :( wdzieczny bym byl za skontaktowanie sie ze mna .moj nr tel :721 592 005. lub Skype :ewelinasylw@po.pl
Witam jestem z sobieszewa i czy ciagle sie strzelacie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
strzelacie sie jeszcze jestem z wrzeszcza ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cejsc a gdzie to jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej
Witam strzela się ktoś jeszcze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry