Widok

Studentka szuka przyjaciółki z centrum Gdańska.

Poznajmy się Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Mam 20 lat, mieszkam w centrum Gdańska i studiuję. Zakładam ten temat, ponieważ nie mam już prawie żadnych znajomych i czuję się trochę samotna. Zawsze bardzo chciałam mieć prawdziwą przyjaciółkę, taką po prostu, do pogadania, do spotkania się. Jestem trochę dobitą/smutną osobą, ale można na mnie polegać, zawsze wysłuchuję innych i staram się im pomóc. Czasem robię się małomówna, nie lubię tłumów. Interesuję się głównie rysowaniem i grami komputerowymi, ale tak ogólnie to lubię porozmawiać o wszystkim. Jeśli któraś z was jest w mniej więcej moim wieku, może dojeżdżać na Starówkę, też czuje się samotna i chce znaleźć sobie kogoś do pogadania o wszystkim i o niczym, to dawajcie znać. Są wakacje, nie mam co robić, spotkam się od zaraz. Na piwo, herbatę, spacer, bez różnicy. Orientacja/wygląd/etc nie ma żadnego znaczenia. I nie jakoś bardzo po nocach (względy bezpieczeństwa). Piszcie na criquet@wp.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ;)
jak chcesz to się odezwij abenteuernatur@wp.pl
to lipa... TES to single-player...

najwięcej ludzi poznasz w wow-ie ;P
jest ekipa z Gdańska nawet (podejrzewam nawet, że nie jedna...)
ale w naszej nie ma żadnej dziewoi...
'przyjaciela' nie szukam, mam już chłopaka, ale nie mogę cały czas mu siedzieć na głowie (pomimo jego zapewnień). on też ma jakieś swoje życie, pracę. jak nie tu, to już sama nie wiem gdzie. najbardziej lubię serię TES.
nie znajdziesz przyjaciółki na forum ;)

prędzej 'przyjaciela' ;) ' ' celowo

a jak interesujesz się grami, to warto napisać w co grasz