Studio FotoBaJa.PL

Fotografowanie

Gdynia, Olgierda 40A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Asia - ocena Z całego serca polecam studio fotograficzne FotoBaJa! :-) Pani Basia to...
~Asia
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 28 lipca 2024

Milena - ocena Sesja przebiegła w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Pani wykazała się...
~Milena
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2024

Milena - ocena Sesja przebiegła w bardzo miłej i swobodnej atmosferze. Pani wykazała się...
~Milena
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 16 czerwca 2024

Marta - ocena Bardzo profesjonalne, a zarazem ciepłe i otwarte podejście do zestresowanej...
~Marta
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 2 marca 2024

Marzena - ocena Była to moja pierwsza w życiu sesja.Zdecydowałam się na sesję pokoleniową z...
~Marzena
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 15 grudnia 2023

Beata - opinia Z takim podejściem do klienta nie spotkałam się w życiu. Moja córka która...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 sierpnia 2023

misha ch. - opinia bardzo zadowolony z tej sesji szybko profesjonalnie indywidualne...
~misha ch.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 maja 2023

Grzegorz - opinia Szybko i profesjonalnie. Przemiła obsługa! Gorąco polecam
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 maja 2023

FotoBaja - opinia Wspaniała atmosfera Wspaniały klimat gorąco polecam dla osób którzy idą z...
~FotoBaja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 maja 2023

Katarzyna Kinal - opinia Super sesja na miejscu w firmie, profesjonalne podejście, miła atmosfera,...
~Katarzyna Kinal
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 stycznia 2023

Joanna - opinia Przemiła i fachowo zrobiona sesja, co przy dwójce energicznych dzieci nie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 stycznia 2023

Ola - opinia Cudowna atmosfera. Pani fotograf umie przekonać dorosłych i dzieci do...
~Ola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 stycznia 2023

lukasz - opinia Wszystko ok, tak jak sobie wyobrażałem jak powinna wyglądać sesja...
~lukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 stycznia 2023

Katarzyna - opinia Fantastyczne doświadczenie i efekt w postaci pięknych zdjęć. Będę z pewnością...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 stycznia 2023

Jacek - opinia Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w sesji plenerowej razem z żoną oraz naszym...
~Jacek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 stycznia 2023

Marcin O., Włocławek - opinia Polecam wszystkim zainteresowanym profesjonalnymi zdjęciami wykonanymi z...
~Marcin O., Włocławek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 stycznia 2023

Danusia - opinia Bardzo dziękuję za cudowna atmosferę podczas sesje .Pani Basia jest...
~Danusia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 grudnia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry