Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zawiedziona wątek zamknięty Trafiłam do Pani Marty z polecenia koleżanki.Do salonu szłam z wielką...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 marca 2011

Fruzia - opinia wątek zamknięty bardzo jestem zadowolona z mojej fryzury. włosy są miłe w dotyku i jest ich...
~Fruzia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Skuszona pozytywnymi komentarzami zdecydowałam się skorzystać z usług Pani...
~M.
-

dodano: 20 października 2010

Odnalezienie po latach wątek zamknięty Panią Marte znalazłam po paru latach. Wcześniej chodzilam do Pani Kosedy,...
~Meegie
-

dodano: 24 września 2010

Polecam! wątek zamknięty Magnetic nie tylko w nazwie :-) Fachowa wiedza, umiejętności, dobre...
~Justyna
-

dodano: 6 września 2010

100 % zadowolenia wątek zamknięty Kolorek włosków taki jaki właśnie chciałam, podcięcie idealne ! Była to...
~Agata
-

dodano: 30 sierpnia 2010

Agata - opinia wątek zamknięty Polecam ten salon. Kolor włosów po farbowaniu idealny. Miła i profesjonalna...
~Agata
-

dodano: 27 sierpnia 2010

WITAM WSZYSTKICH wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WIZYTY U PANI MARTY. BYŁAM PIERWSZY RAZ I NA PEWNO...
~MAŁGORZATA
-

dodano: 25 sierpnia 2010

Jak najbadrziej tak:) wątek zamknięty Podoba mi się bardzo to jak teraz wyglądają moje włosy. Jestem w stu...
~Agnieszka
-

dodano: 21 sierpnia 2010

Zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Bardzo miła obsługa. Po raz pierwszy byłam klientą pani Marty , z pewnością...
~Kasia
-

dodano: 4 sierpnia 2010

zdecydowanie Polecam, wątek zamknięty świetna obsługa , pełen profesjonalizm . idelany kontakt z klientem ,...
~małgorzata
-

dodano: 27 lipca 2010

POLECAM !! wątek zamknięty Witam serdecznie! Jestem po mojej pierwszej wizycie w zakładzie fryzjerskim...
~Natalia P.
-

dodano: 21 lipca 2010

polecam wątek zamknięty hej. co tu duzo pisac. mieszkam niedaleko i odwiedzam to s tudio. jestem...
~pan
-

Polecam wątek zamknięty Z uslug pani Marty korzystam od lat i zawsze jestem usatysfacjonowana...
~Karolina Woronowicz
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry