Widok

Studio Morena

Studio Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Studio Morena powstaje przy ul. Rakoczego, w centralnym punkcie Moreny. Szybko dojechać można stąd zarówno do centrum Wrzeszcza, jak i do Śródmieścia Gdańska. Przyszli mieszkańcy niemal pod domem będą mieli przystanek tramwajowy i komunikację autobusową. Szybko można stąd dojść także na przystanek PKM. Rozbudowana dzielnica jaką jest Morena zapewnia dostęp do pełnej infrastruktury potrzebnej ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na razie bez zastrzeżeń zwłaszcza że teraz już zostały mieszkania o dużym metrażu albo w ciemni więc się starają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie wszystko kupią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja złożyłem zainteresowanie kupnem przez ich stronę internetową i następnego dnia miałem telefon od przedstawiciela, że chętnie przedstawi szczegóły i mogę przyjechać do biura. Wszystko odbyło się ok. Przedstawił nam plan budynków, ceny, wady i zalety wszystko co potrzeba bez zbędnego gadania i owijania w bawełnę. Ogólnie bez problemowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat sam kontakt z biurem i ludzmi tam pracującymi bardzo dobry. Mówią wprost co i jak i już od Ciebie zależy czy się zdecydujesz czy nie. Pozdrawiam

Pozdrawiamy pana z biura sprzedaży u którego kupowaliśmy mieszkanie: ) Bardzo miła atmosfera, cała inwestycja przedstawiona i bardzo duża pomoc przy dopinaniu formalności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez przesady.. to jest budowa, a ostatnio jak przejeżdżałem na pewno nie było tak źle jak piszesz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętasz może imię i nazwisko, a najlepiej jakiś kontakt? : )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie pamiętam już, kilka miesięcy temu załatwiliśmy wszystko:/

Dokładnie, nie popadajmy w paranoje..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, bo z polecenia zawsze najlepiej : )

Myślicie, że jest możliwość, żeby zrobić grupę na której byłby ktoś oficjalny z administracji? Jednak kontakt wszystkich lokatorów na fb jest najłatwiejszy a przydałby się ktoś ze strony dewelopera. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że ciekawa nagonka ze strony konkurencji.. xd

Osoby z biura sprzedaży były na tyle pomocne, że ktoś z nich na pewno byłby za tym, żeby coś takiego powstało i chętnie brałyby w tym udział:) tylko ktoś by musiał się przejść i podpytał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też właśnie odniosłam wrażenie, że jakoś dziwnie wygląda mi to na nagonkę z innej firmy:p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem na kogo trafiliście w biurze sprzedaży, ale moi znajomi opowiadali, że pani nie do końca była miła. Podobno odnieśli wrażenie, że odpowiadała na pytania jakby musiała tam siedzieć. Może akurat mieli pecha.

Kierownik sprzedaży jest tam tylko jeden facet poprzednia kierownik była beznadziejna

Akurat to prawda cały syf leci do murapola powinni zatrudnić jakiegoś kolesia do sprzątania tych śmieci wywiewanych z budowy polnorda. I tyle....m
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No nie da się ukryć, że jest to jej praca xd i też spójrz na to z tej strony, że może akurat miała zły dzień czy coś

Dobry pomysł: ) jakby coś było nie tak, to jest to najszybsza droga do kontaktu z kimś odpowiedzialnym i ktoś mógłby szybko pomóc

No takie typowe zagranie mi się wydaje. Nie ma się czego doczepić w skończonych osiedlach, to przyczepmy się do bałaganu na budowie XD Śmierdzi mi to działaniem innej firmy