Widok

Studio Morena

Studio Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Studio Morena powstaje przy ul. Rakoczego, w centralnym punkcie Moreny. Szybko dojechać można stąd zarówno do centrum Wrzeszcza, jak i do Śródmieścia Gdańska. Przyszli mieszkańcy niemal pod domem będą mieli przystanek tramwajowy i komunikację autobusową. Szybko można stąd dojść także na przystanek PKM. Rozbudowana dzielnica jaką jest Morena zapewnia dostęp do pełnej infrastruktury potrzebnej ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mailem też szybko odpowiadają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwisz się, że ludzie chcą mieszkać na Morenie? To pożądana, rozwijająca się dzielnica, cokolwiek by tam nie powstało będzie miało wielu chętnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mimo wszystko według mnie powinna postarać się być milsza, bo jednak chcemy kupić mieszkanie, a nie zakupy spożywcze

Człowieku daruj sobie naprawdę.. każdy może mieć gorszy dzień czy coś się mogło stać, ale oczywiście ludzie tacy są, że jak już mają wydać pieniądze to uważają się za lepszych i wszyscy mają im usługiwać Nie pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgadzam się z Maja, nie róbmy tragedii tam gdzie jej nie ma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a czego się spodziewacie po sporym bloku xd? Dla mnie jak na wysoki blok mieszkalny to całkiem ladne kolorki i nie ma się do czego doczepic w sumie :p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzę, że przybiegły tu reklamy konkurencyjnych inwestycji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic się nie martw o parkingi, jakoś to się rozwiąże. Zwykle jest tak, że najpierw zbudują się inwestycje, a potem wokół cała infrastruktura (szkoły, sklepy itd.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gusta są różne. Nie krytykuj wyboru ludzi, którym się to miejsce podoba i chcą tu zamieszkać z rodziną.

Gdzie Ty widxisz krytyke ludzi, którzy chcą tam zamieszkać z rodziną?
Ja zauważyłem tylko negatywna opinie o nwestycji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklepy w pobliżu bloku sa, szkoly tez sa, nawet kosciol jest. Tam już nie ma na czym budować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wedlug mnie wygląda całkiem nowocześnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakieś plusy?

Czy jest tu ktoś pozytywnie nastawiony do inwestycji?: ) Szukamy pierwszego gniazdka i zbieramy opinię, więc zapraszam do dyskusji co na plus co na minus:) pozdrawiam

najważniejszy plus - lokalizacja i sąsiedztwo starej dzielnicy ( dzięki temu szkołę, pocztę, biedronkę, o lidlu nie wspominając masz pod nosem). Jest również gdzie spacerować (chociażby staw na Wileńskiej).
minusy: 380 mieszkań, na pewno trafią się różni ludzie, będzie sporo wynajmujących, więc ciężko będzie zadbać o czystość klatek i terenu.
Jeśli chodzi o dewelopera to polnord to raczej średni poziom wykończenia, ale mnie np. nie stać na invest komfort, więc liczę się z tym, że może być trochę mankamentów, ale i tak zdecydowałem się na zakup :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena w tym przypadku to myślę minus. Wiadomo, każdy ma jakiś tam budżet, ale za ta cene taniej gdzies na pewno jest:p Z drugiej strony zawsze dobra lokalizacja swoje kosztuje + do tego w miarę dobre wykończenie i wysoka cena jest zrozumiała.

Dajcie spokój już z tą ceną.. szukasz takiego mieszkania na które cię stać, a nie potem narzekasz, że drogo.. prywatna firma buduje to może cenę dac jaką chce i tak działa rynek, ale Janusze nie zrozumieja bo oni to powinni za darmo dostac bo horom curkie majom
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

no na pewno takich blokow nie budowalo się w 2010 roku:p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z jw.. Polskie społeczeństwo jest przekonane chyba, ze dobre materialy budowlane, ziemia w fajnej lokalizacji i milion innych spraw dookoła to jest za darmo to i oni powinni mieć prawie za darmo to jest najprostsza rzecz do zrozumienia, ze jak Cie na cos nie stac to nie i szukasz czegos na co cie stac, ale nie, Polacy musza przyjść na forum i plakac jak to drogo jest
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytanie było o minusy to to dla mnie jest minus, nie wiem czego nie rozumiecie xd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak inni, ale my z mezem patrzyliśmy przede wszystkim na lokalizacje i w tym przypadku ta wydaje się bardzo dobro wiec to na duzy plus na pewno. Z tego co czytam to mogą być tematy z parkowaniem, jeśli nie wykupi się miejsca parkingowego, no i to może być klopot, ale może dzieki temu wiecej osob przerzuci się na komunikacje, będzie mniej smogu i będziemy zdrowsi?:D wiec może to tez można zaliczyc do plusow;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4