Widok

Studio Morena

Studio Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Studio Morena powstaje przy ul. Rakoczego, w centralnym punkcie Moreny. Szybko dojechać można stąd zarówno do centrum Wrzeszcza, jak i do Śródmieścia Gdańska. Przyszli mieszkańcy niemal pod domem będą mieli przystanek tramwajowy i komunikację autobusową. Szybko można stąd dojść także na przystanek PKM. Rozbudowana dzielnica jaką jest Morena zapewnia dostęp do pełnej infrastruktury potrzebnej ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Logika nie działa :) Poza obietnicą z początku kwietna, że odbiory będą proponowane zgodnie z kolejnością umów (moja -czerwiec 2017) - cisza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie by było, żeby ktoś tam zadzwonił. Inny niż ja bo ja ich męczę raz na 2 tygodnie i już pamiętają co mi mówili. Ciekawe na ile będą się pokrywać deklaracje wobec innej osoby.

Terminy odbiorów osób kupujących w 2017 to pierwsze dwa tygodnie maja

Potwierdzam, terminy odbiorów już się pojawiły, do mnie dzwonili w poniedziałek 27 kwietnia. Bardzo szczegółowe przepisy bezpieczeństwa higienicznego spowodują, że cały proces wydawania mieszkań potrwa bardzo długo. A, i jeszcze sprawa prądu - nie ma go oczywiście, a załatwiać trzeba w biurze Energi, bo "Szybka umowa on-line" może trwać nawet półtora miesiąca :)

A jaki masz termin jeśli to nie tajemnica?

13 maja

35 min na odbiór mieszkania to bardzo mało czasu - podejmujesz wyzwanie czy czekasz na lepsze czasy?

Pekabex solidnie buduje już od lat

polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wstydzic sie tp mozesz ty za taki wpis,kazdy kto kupil to z wyboru wlasnego a nie przymusu ,

co za Ghetto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Linie energetyczne

W ciągu 2 lat mają być uziemione

Tak

Jest zapis w akcie notarialnym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd ty wziąłeś taki wysoki czynsz.

68 m 2 czynsz 350 zł. Spójrz na szkaradne domy hossy 400 m dalej. Ja mam widok na morze i nikt mi w okna nie zagląda. Nie żałuję zakupu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W okna Ci nikt nie będzie zaglądał to fakt. Ale z tym widokiem na morze to przesada bo paseczek morza trudno nazwać widokiem na morze.