Studio Podróży

Biura podróży

Pogórze, Stefana Czarnieckiego 14D/14

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Swietna obsługa wątek zamknięty Z biura korzystamy regularnie z mężem i trójką dzieci. Sposób prezentowania...
~Anita
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2018

Biuro godne polecenia wątek zamknięty Od kilku lat korzystam ( wraz z dużą grupa przyjaciół -12 osób) z...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 listopada 2013

Terramolinos i Majorka wątek zamknięty W 2012 bylismy ze Studiem Podróży w Costa del Sol - Terramolinos, było super,...
~Cezary Lipert
-

dodano: 13 maja 2013

Takie Studia Podróży muszą wiecznie trwać wątek zamknięty Tylko dzięki ich podpowiedzi i ofercie mieliśmy cudowne wycieczki na Teneryfę...
~borysz1
-

dodano: 17 kwietnia 2013

godne polecenia wątek zamknięty Bardzo profesionalna obsługa, super ceny i promocje, polecam
~akvi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 października 2012

zadowolona wątek zamknięty Wrociłam niedawno z Grecji. Trochę się baliśmy, że coś może nie wypalić w...
~Cindy
-

dodano: 24 września 2012

Polecam ! wątek zamknięty Super obsługa przede wszystkim .. 2 razy byłem już na wakacjach za...
~Karolingio
-

dodano: 20 września 2012

gorąco polecam! wątek zamknięty Biuro podróży pierwsza klasa! Bardzo pomocne i miłe panie, bardzo przejżysta...
~Dominika
-

dodano: 30 maja 2012

DUŻY POZYTYW wątek zamknięty Po powrocie chcielibyśmy podzielić się opinią z wyjazdu do włoch. wycieczka...
~Dorota
-

dodano: 25 marca 2012

jestem zadowolona wątek zamknięty wybrałam się z tego biura na wycieczkę. teraz po powrocie mogę ich bardzo...
~magdalena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 grudnia 2011

Studio Podróży wątek zamknięty Z oferty Studia Podróźy Małgorzaty Nowak miałem przyjemność skorzystać aż...
~Marek Wołczyński
-

dodano: 20 lipca 2011

dobre biuro wątek zamknięty polecam, szybko, sprawnie, miło
~magdalena
-

dodano: 12 lipca 2011

Wspaniałe wczasy dla Seniorów wątek zamknięty W kwietniu wyjechaliśmy z mężem na wczasy do Andaluzji w ramach Senior Travel...
~Krysia i Henryk
-

dodano: 25 maja 2011

wyjazd egzotyczny i wyjazd na narty wątek zamknięty w marcu skorzystałam z dwukrotnie z usług Studia Podróży. Jestem bardzo...
~Jadwiga M.
-

dodano: 8 kwietnia 2011

REWELACJA wątek zamknięty Biuro prowadzone przez Panią Małgosię śmiało polecam osobom przede wszystkim...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2010

Super obsługa! wątek zamknięty W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze...
~Ślub Doskonały
-

dodano: 4 lipca 2010

Rewelacyjna obsługa wątek zamknięty Pani prowadząca to biuro jest rewelacyjna. Miła, uprzejma. Z ogromną...
~Marta i znajomi
-

dodano: 8 kwietnia 2010

wszystko ok wątek zamknięty wszystko ok, polecam
~mirosław
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 października 2009

ciekawa oferta, dobra obsługa wątek zamknięty wycieczkę kupowałam w sierpniu, pani mi szybko doradziła fajną ofertę, jestem...
~magda
-

dodano: 6 września 2009

Bardzo dobry dobór oferty wątek zamknięty Pani z tego biura bardzo szybko znalazła nam wycieczkę last minute, w bardzo...
~Adam
-

dodano: 22 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

20

wątków

do góry