Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Studio Tania w Nowym Porcie wątek zamknięty Nie jestem już klientką studia Tania. Odstraszył mnie pies właścicielki,...
~niezadowolona
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty Jestem klientką tego salonu od 15 lat. Zawsze zadowolona. Mimo, że...
~joanna
1

dodano: 17 kwietnia 2013

studio relaks tania wątek zamknięty pełen profesjonalizm,zawsze kiedy jestem otacza mnie mila obsluga,ceny...
~klientka
9

dodano: 23 lipca 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Pani o pseudo "ja" i pani"ola z portu" to chyba nie byly w salonie od kilku...
~Aleksandra
1

dodano: 18 marca 2013

STUDIO RELAKS TANIA-SUPER SPRAWA:))) wątek zamknięty Hmm...,STUDIO RELAKS TANIA: 1) profesjonalna kosmetyczka... 2) profesjonalne...
bianka2
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 stycznia 2012

POLECAM wątek zamknięty Salon z prawdziwego zdarzenia, oprócz ładnego i przyjemnego wystroju ,...
~IZA
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 października 2011

Bardzo Polecam !! wątek zamknięty Studio Tania może pochwalić się nie tylko profesjonalną obsługą, ale również...
~Klaudia
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 czerwca 2010

Polecam, na pewno tam wrócę. wątek zamknięty Gabinet kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia a zarazem klimat taki, że...
~zośka
-

dodano: 21 października 2011

Rewelacja;) wątek zamknięty Chodzę tam od lat i jestem w pełni zadowolona zarówno z usług fryzjerskich u...
~Kala
-

dodano: 31 sierpnia 2011

Dziewczyny, laski, babki i babeczki- wątek zamknięty -takich zabiegów jak u Tani, w profesjonalnie prowadzonym i przytulnie...
~W.M.
2

dodano: 15 lutego 2011

A ja sie cieszę... wątek zamknięty ...że tu trafiłam. oczywiście z polecenia, bo "poczta pantoflowa" to...
~Laurencja
-

dodano: 15 lutego 2011

profesjonalnie i serdecznie wątek zamknięty super zespół ludzi.... profesjonalnie... serdecznie...głowy otwarte na...
~mONika
-

dodano: 20 stycznia 2011

super wątek zamknięty W większości takich zakładów czuję się nieciekawie... Tutaj urzekła mnie...
~aneta
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 października 2008

100%satysfakcji:) wątek zamknięty Polecam wszystkim to studio nie tylko ze względu na profesjonalną i rzetelną...
~Paula
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 stycznia 2009

Super studio wątek zamknięty Kobietki tam pracujace sa rewalacyjne ,ich szefowa to robna kobieta.Uratowaly...
~Kaska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 lipca 2008

w skali szkolnej - dostateczny z plusem wątek zamknięty w skali szkolnej - dostateczny z plusem
~G.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2008

~michal
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

17

wątków

do góry