Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!!! wątek zamknięty Korzystam od wielu lat i niezmiennie jestem zadowolona, obsługa super, oferta...
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2016

Najlepszy salon w Trójmieście! wątek zamknięty Z pełną odpowiedzialnością polecam ten salon każdemu. Manicure i zabieg na...
~Marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 października 2012

Bez dwóch zdań - POLECAM! wątek zamknięty Chciałam się do czegoś przyczepić ale szukałam, szukałam i niczego nie...
~Ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 stycznia 2012

perfekcja w każdym calu wątek zamknięty Rozwijający się gabinet :) da się odczuć umiejętności - perfekcja w każdym...
~Marzena
-

dodano: 8 maja 2011

Profesjonalizm wątek zamknięty Z pełną odpowiedzialnością mogę polecic profesjonalizm w Studiu Wellness.Już...
~P.T
-

dodano: 25 lutego 2011

POLECAM!!!!! wątek zamknięty POLECAM!!!!!! Oddałam się w ręce Pani Mai i innym razem Pani Kasi. Obie Panie...
~Ula
-

dodano: 17 lutego 2011

Naprawde polecam, warto!! wątek zamknięty To jest moje SPA, bardzo lubię ten oferowany przez p. Maję relaks. Wspaniałe...
~A.D.
-

dodano: 14 lutego 2011

Naprawdę warto!!!! Polecam gorąco wątek zamknięty Po latach nieregularnych wizyt u kosmetyczki znalazłam wreszcie taki gabinet...
~A.D.
-

dodano: 13 lutego 2011

Goraco polecam! wątek zamknięty Odwiedzilam salon po raz kolejny na doglebne reczne oczyszczanie twarzy....
~Aga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 stycznia 2011

Z tym day spa jest tak... wątek zamknięty "Przygodę" z tym miejscem rozpoczęłam od stylizacji paznokci. Kolejne zabiegi...
~Jola
-

dodano: 22 grudnia 2010

Moje NIEBO na ziemi... wątek zamknięty Bywałam już w różnych miejscach tego typu - droższych i bardzo drogich - ale...
~Wanda
-

dodano: 7 grudnia 2010

Moje day spa! wątek zamknięty Miałam przyjemność korzystać z masażu w studio wellness. Niepowtarzalny...
~Beti
-

dodano: 21 listopada 2010

Super salon Polecam gorąco ! wątek zamknięty Bardzo mi się podobało, szczerze polecam. To jest MAGICZNE miejsce w którym...
~Ewa
-

dodano: 27 października 2010

Gorąco Polecam !!!! wątek zamknięty Gorąco polecam Studio Wellness. Jestem stałą klientką pani Izy. Salon jest...
~Małgosia
-

dodano: 27 marca 2010

fantastyczne spa wątek zamknięty Bardzo lubię czytać opinie innych gdy czegoś szukam w Internecie, ale niegdy...
~T
-

dodano: 7 marca 2010

ZDECYDOWANIE MOGĘ POLECIĆ ! wątek zamknięty Jestem klientką Pani Izy od kilku lat. Zawsze wychodzę z salonu dopieszczona...
~Martyna
-

dodano: 6 marca 2010

wspaniałe! godne polecenia! wątek zamknięty wspaniałe wyposażenie nowego gabinetu, który jeszcze wyraźniej podkreśla...
~idalia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 czerwca 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami nt. gabinetu Pani Mai,...
~E.P.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 lutego 2009

idzia - opinia wątek zamknięty atmosfera na 6, uslugi na 6 i generalnie wszystko w jak najlepszym stylu;...
~idzia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 września 2008

UWAGA!!! UZALEŻNIENIE GWRANTOWANE:))) wątek zamknięty jestem już stałą klientką p. Maji i jej fantastycznego gabinetu, ale inaczej...
~js
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

36

wątków

do góry