Sylwia Kulaszewicz

Wizażyści, styliści

Gdańsk, Koziorożca 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudia Wu - ocena Za mną fantastyczna modowa przygoda z Sylwią. Wybitnie cudowną i...
~Klaudia Wu
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Paweł - ocena Świetna współpraca! Sylwia przejrzała moją szafę, zrobiła analizę...
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 lutego 2025

Paulina - ocena Kilka miesięcy temu otrzymałam na urodziny voucher prezentowy: analiza...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 11 września 2024

Mirka - ocena Sylwia Kulaszewicz to prawdziwa profesjonalistka! Zakupy z nią były czystą...
~Mirka
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 10 września 2024

Magdalena - ocena Bardzo polecam przegląd szafy z Sylwią. Genialnie doradzi czego pozbyć się, a...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 marca 2024

Izabela - ocena Jestem pod wrażeniem podejścia i profesjonalizmu w prowadzeniu warsztatów...
~Izabela
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2024

Ania - ocena Fantastyczna zabawa modą i garderobą z udziałem niezrównanej Sylwii...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 stycznia 2024

Damian - ocena Sylwia to niewątpliwie profesjonalista w dziedzinie stylizacji oraz kobieta...
~Damian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 grudnia 2023

Artur - ocena Po półrocznym wyjeździe za granicę wróciłem i moja szafa świeciła pustkami....
~Artur
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 grudnia 2023

Ola - ocena Moda nigdy mnie nie interesowała. Ubrania kupowałam, bo musiałam. Czułam, że...
~Ola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 października 2023

Katarzyna N. - opinia Jestem zachwycona poziomem usług p.Sylwii! Nie były to moje pierwsze zakupy...
~Katarzyna N.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 sierpnia 2023

Piotrek - opinia Bardzo dziękuje za porady i dobranie świetnych stylizacji. Polecam każdemu...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 lipca 2023

Klaudia - opinia Najlepszą decyzją, jaką można podjąć, aby w szafie nie było dylematu w co się...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 lipca 2023

Ania Cieślak - opinia Spotkanie z Sylwią uświadomiło mi dlaczego nie czuję się komfortowo w swoich...
~Ania Cieślak
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 czerwca 2023

Katarzyna Watoła - opinia Praca nad sobą i swoją szafą w towarzystwie Sylwii to czysta przyjemność. To...
~Katarzyna Watoła
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 maja 2023

Adam - opinia Jestem bardzo zadowolony ze zmiany wizerunku. To było mi potrzebne :) Polecam...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 maja 2023

Magda - opinia Do Sylwii trafiłam z polecenia mojego Taty, który wcześniej korzystał z jej...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 maja 2023

Kuba - opinia Polecam Sylwię szczególnie Panom bo sam wiem jak ciężko się nam zdecydować na...
~Kuba
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 kwietnia 2023

Małgosia - opinia Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm, świetne pomysły, rezultat- super look,...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 kwietnia 2023

Anna Sapińska - opinia Już nie pierwszy raz korzystam z konsultacji Sylwii. Bardzo cenię sobie jej...
~Anna Sapińska
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 kwietnia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry