Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
PROFESJONALIZM !!!!!! wątek zamknięty Profesjonalistka, pełna fantastycznych pomysłów, precyzyjna!! Pierwszym...
~Marzena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 listopada 2012

Polecam! wątek zamknięty Profesjonalne podejście i pasja tworzenia -to, czego potrzebowałam do zmiany...
~Monika/ Warszawa
-

dodano: 27 października 2012

Magda - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Asi. Ponad rok temu Pani Asia zupełnie...
~Magda
-

dodano: 18 października 2012

Polecam wątek zamknięty Usługi oferowane przez Panią Asię w pełni spełniły moje oczekiwania.Jestem...
~Ola
-

dodano: 12 października 2012

SUPER USŁUGA wątek zamknięty POLECAM KAŻDEJ PANI BEZ WZGLĘDU NA WIEK PANI ASIA JEST PROFESJONALISTKĄ
~DANUTA
-

opinia wątek zamknięty Z usługi byłam bardzo zadowolona, podkreślam profesjonalizm kreatywność, oraz...
~ania55
-

Profesjonalnie! wątek zamknięty Profesjonalny kontakt, godny polecenia. Pani Asia jest osoba, która zrobiła...
~Julia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2011

100 % polecam!!!! wątek zamknięty Az brak mi słów, już dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem!!!...
~monika
-

dodano: 23 marca 2011

profesjonalnie! wątek zamknięty Pani Asia jest świetna w tym co robi, bardzo kontaktowa i zdecydowana. Osoby...
~Ewa
-

dodano: 22 marca 2011

Polecam! wątek zamknięty Takich usług naprawdę brakowało w trójmieście. Polecam (zwłaszcza paniom) w...
~Ola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 marca 2011

Profenosjalizm połączony z kreatywnością wątek zamknięty Bardzo sprawne działanie połączone z szerokim zakresem usług. Trafne zakupy,...
~Bartosz
-

dodano: 14 marca 2011

Polecam zakupy z Panią Asią i dziękuję ! wątek zamknięty Polecam opję "porządki w szafie" pozbyłam się wielu moich rzeczy, które...
~Agata
-

dodano: 12 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry