Widok
Subiektywna ocena
Jestem wymagającą mamą i zwracam uwagę na najmniejsze detale. Moja Mała jest naszym oczkiem w głowie, wiec bardzo długo wybieraliśmy żłobek, a teraz przedszkole.
Moja Córeczka uczęszcza do tego przedszkola dopiero od czerwca 2013 r. Nie było problemu z adaptacją Panie pomogły nam w tych "trudnych" chwilach.
Po bacznych obserwacjach, już teraz mogę polecić tą placówkę-na ten moment jestem zadowolona z opieki nad Małą :).
Ocena (na plus):
-przede wszystkim duże przestrzenne sale do zabaw i pracy z dziećmi;
-plac zabaw z wystarczającą liczbą atrakcji (numer jeden trampolina:));
-dużym atutem jest kuchnia na miejscu z panią kucharką.
-personel z indywidualnym podejściem do dziecka.
-dużo zajęć w ramach programu.
Ocena (na minus):
-nie mam już minusów. Wszelkie niedociągnięcia, były rozwiązywane w przeciągu paru dni. Na przykład Córcia chciała więcej jeść, wystarczyło powiedzieć, a pani kucharka przygotowuje więcej przekąsek.
Moja Córeczka uczęszcza do tego przedszkola dopiero od czerwca 2013 r. Nie było problemu z adaptacją Panie pomogły nam w tych "trudnych" chwilach.
Po bacznych obserwacjach, już teraz mogę polecić tą placówkę-na ten moment jestem zadowolona z opieki nad Małą :).
Ocena (na plus):
-przede wszystkim duże przestrzenne sale do zabaw i pracy z dziećmi;
-plac zabaw z wystarczającą liczbą atrakcji (numer jeden trampolina:));
-dużym atutem jest kuchnia na miejscu z panią kucharką.
-personel z indywidualnym podejściem do dziecka.
-dużo zajęć w ramach programu.
Ocena (na minus):
-nie mam już minusów. Wszelkie niedociągnięcia, były rozwiązywane w przeciągu paru dni. Na przykład Córcia chciała więcej jeść, wystarczyło powiedzieć, a pani kucharka przygotowuje więcej przekąsek.
Moja ocena
opieka: 4
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.4
* maksymalna ocena 6
Co ty mama piszesz,
jakie przestronne sale, to przerobiony budynek jednorodzinny, sale z zakamarkami a na piętrze ze skosami. Co do reszty to się nie wypowiadam bo moje dziecko nie chodziło do tego przedszkola.
Sugeruje porozglądać się po najbliższej okolicy i zobaczyć jak wygląda przestronne przedszkole!
jakie przestronne sale, to przerobiony budynek jednorodzinny, sale z zakamarkami a na piętrze ze skosami. Co do reszty to się nie wypowiadam bo moje dziecko nie chodziło do tego przedszkola.
Sugeruje porozglądać się po najbliższej okolicy i zobaczyć jak wygląda przestronne przedszkole!
Dla mnie to duże sale w porównaniu ze żłobkiem do którego uczęszczała moja Córa w Osowej.
Szczerze wolę mieć takie sale i opiekę na miejscu od dużych sal z paniami palącymi na zewnątrz. Widziałam przedszkole w Osowej z super salami i opiekunkami na papierosie, oraz z dziećmi biegającymi bez czapek w zimę -to pomyłka.
Szczerze wolę mieć takie sale i opiekę na miejscu od dużych sal z paniami palącymi na zewnątrz. Widziałam przedszkole w Osowej z super salami i opiekunkami na papierosie, oraz z dziećmi biegającymi bez czapek w zimę -to pomyłka.