Widok
hej, rozumiem Cię doskonale.
ja też zostałam tak wychowana, żeby z sąsiadami żyć w zgodzie.
również tak jak Ty tolerowałam chamstwo, ale w końcu zrozumiałam, że nie wszyscy wyznają zasadę: szacunek z obu stron.
co zrobić:
1. złóż pisemną skargę do spółdzielni, prosząc o zawiadomienie dzielnicowego.
2. po 22 dzwoń na policję, jeśli zakłócają spoczynek nocny.
mas zprawo do spokoju we własnym domu
ja też zostałam tak wychowana, żeby z sąsiadami żyć w zgodzie.
również tak jak Ty tolerowałam chamstwo, ale w końcu zrozumiałam, że nie wszyscy wyznają zasadę: szacunek z obu stron.
co zrobić:
1. złóż pisemną skargę do spółdzielni, prosząc o zawiadomienie dzielnicowego.
2. po 22 dzwoń na policję, jeśli zakłócają spoczynek nocny.
mas zprawo do spokoju we własnym domu
Subisława 23
Ani teraźniejszy dzielnicowy z mojego bloku nie posiada umiejętności
pokazania prawdy,
anidzielnicowy, który go zastepował nie posiadał takiej chęci,
ani poprzedni dzielnicowy, który został dzielnicowym roku w województwie nie posiada instynktu stróża prawa.
http://www.policja.pl/portal/pol/1/73443/Dzielnicowy_Roku_2011_na_Pomorzu.html
pokazania prawdy,
anidzielnicowy, który go zastepował nie posiadał takiej chęci,
ani poprzedni dzielnicowy, który został dzielnicowym roku w województwie nie posiada instynktu stróża prawa.
http://www.policja.pl/portal/pol/1/73443/Dzielnicowy_Roku_2011_na_Pomorzu.html
A teraz to tylko się ukrywają i po cichu uczą się jaką to nową techiką i w który organ uderzyć. Taki mruk co rano buja się pod blokiem, niby to z niego ojciec małych dzieci a wieczorem tylko alkohol od niego czuć. Uczą się na mnie jak można człowiekiem porządzić, i aby w swoim domku było jak najsłodziej.
Zresztą pewnie ich mijasz>>
Zresztą pewnie ich mijasz>>
Od ponad roku od tego stresu w domu nie czuję prawie smaku przy jedzeniu, wyszlifowali się w tym jak to ukrywać się po pokojach, żebyś nie wiedział dokładnie z którego mieszkania i pokoju ten głos dochodzi. Tak żebym nie zebrał odpowiedniej informacji i nie dowiódł prawdy
Może jest coś u mnie z neurologią i to wykorzystują
Może jest coś u mnie z neurologią i to wykorzystują
Kilka lat temu mieliśmy u nas ten sam problem z mieszkaniem nad nami , które wynajmowali młodzi-zgłaszaliśmy to do spółdzielni , kilkanaście przynajmniej telefonów było wykonanych na policję , po których przyjeżdżały patrole-spisali towarzystwo , wlepili kilka razy mandat !!!!! Końcem końców sprawa skończyła się w sądzie , gdzie odpowiednio to towarzystwo zostało potraktowane !!!!! W końcu po tej całej akcji wyprowadzili się , bo widzieli , ze im nie odpuścimy-od tego czasu mamy spokój !!!!! Czyli warto zgłaszać takie sprawy ( ile wlezie ) do spółdzielni i na policję-z każdego naszego zgłoszenia jest robiona notatka , a to jest przydatne w razie rozprawy sądowej , jakby do już doszło i to działa na naszą korzyść-jak widać po mojej sprawie zresztą !!!!! P.S. tak na marginesie , od kilku lat prawo tak stanowi , że nie wolno zakłócać spokoju sąsiadom nie tylko w porze nocnej , ale i w porze dziennej nadmierny hałas jest też niedozwolony-szczególnie , gdy przeszkadza mieszkającym lub przebywającym w sąsiedztwie ludziom !!!!! Życzę pozytywnego załatwienia sprawy i spokoju przede wszystkim-oby był w końcu !!!!! Pozdrawiam !!!!! :D :D :D
Niepełnosprawny po pierwsze ma zaświadczenie o stopniu niepełnosprawności.
A po drugie dostaje rentę.
A z Tobą ofiaro systemu jak jest? Lepiej na krzywy r..j po pełny talerz chodzić do biednych emerytów i płakać nad sobą. Najlepiej wyzyskiwać na litość!!! Prawda Cię w oczy kole!!!
Do roboty NIEROBIE!!!
A po drugie dostaje rentę.
A z Tobą ofiaro systemu jak jest? Lepiej na krzywy r..j po pełny talerz chodzić do biednych emerytów i płakać nad sobą. Najlepiej wyzyskiwać na litość!!! Prawda Cię w oczy kole!!!
Do roboty NIEROBIE!!!
Skoro śmietany za darmo nie ma to może dołącz d zbieraczy złomu, puszek, makulatury, itp.
Truskawki można też zbierać i zarabiać. Znam nawet ludzi, którzy specjalnie przyjechali z ukrainy na zbiory kapusty i dostają 10zl/h. Różnica między Tobą, a nimi jest taka, że oni chcą pracować...!!!
A i jeszcze odnośnie śmietany to doszły mnie słuchy, że niezłe fotki masz. Ponoć nawet ksiądz z ambony mówił, że niezłe są.
Truskawki można też zbierać i zarabiać. Znam nawet ludzi, którzy specjalnie przyjechali z ukrainy na zbiory kapusty i dostają 10zl/h. Różnica między Tobą, a nimi jest taka, że oni chcą pracować...!!!
A i jeszcze odnośnie śmietany to doszły mnie słuchy, że niezłe fotki masz. Ponoć nawet ksiądz z ambony mówił, że niezłe są.