Widok
Subisława (Żabianka) przystanek 148
Ludzie!!!!! Czy Wam życie nie miłe?! Wysiadając z autobusu i idąc na przystanek SKM nie skracajcie sobie na przełaj drogi wyłaniając się zza autobusu. W odległości niecałych 100 metrów macie przejście dla pieszych ze światłami, wcześniej przejście zebra. A później będzie płacz!
Nadomiar złego nawet się nie rozglądacie czy samochod jedzie, tylko jak święte krowy, byle do przodu!.
więcej
Nadomiar złego nawet się nie rozglądacie czy samochod jedzie, tylko jak święte krowy, byle do przodu!.
więcej
Mnie dzisiaj babsko rozbawiło
Wysiadła z autobusu, poza nią z autobusu parę osób również wyszło ale ona zasuwa prowadzi ten peleton leci do przejścia dla pieszych ja też się zbliżam autem. I co baba robi próbuję wejść na ulicę 3 m przed przejściem. Żeby chociaż spojrzała czy coś jedzie. Ale podskoczyła jak na nią zatrąbiłem. Pozdrawiam liderkę tego peletonu
Halo halo
Tu nie problem w tym że samochód jedzie tylko problem w tym, że ludziska wchodzą na jezdnię i nawet wzroku nie skieruje na przejście ! Serio! Jeżdżę dość zachowawczo po osiedlu , ale to co ludzie wyprawiają to ból głowy! Czasami na pasach spojrzy i wtedy w popłoch , ale to kiedyś może być już za późno! A mamy z wózkami to już kompletnie inna sprawa. Ograniczone zaufanie to podstawa aby zapobiec katastrofie, a nie mam prawo to robię co chce