Widok

Subisława (Żabianka) przystanek 148

Ludzie!!!!! Czy Wam życie nie miłe?! Wysiadając z autobusu i idąc na przystanek SKM nie skracajcie sobie na przełaj drogi wyłaniając się zza autobusu. W odległości niecałych 100 metrów macie przejście dla pieszych ze światłami, wcześniej przejście zebra. A później będzie płacz!
Nadomiar złego nawet się nie rozglądacie czy samochod jedzie, tylko jak święte krowy, byle do przodu!.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie dzisiaj babsko rozbawiło

Wysiadła z autobusu, poza nią z autobusu parę osób również wyszło ale ona zasuwa prowadzi ten peleton leci do przejścia dla pieszych ja też się zbliżam autem. I co baba robi próbuję wejść na ulicę 3 m przed przejściem. Żeby chociaż spojrzała czy coś jedzie. Ale podskoczyła jak na nią zatrąbiłem. Pozdrawiam liderkę tego peletonu
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wasza, kierowców, szkoła.

Oby szybciej, nawet na chama i na skróty.
Znaki?
Wyłączona z ruchu jezdnia?
To nie obowiązuje, ma być ogień na tłokach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 29

A ona gdzie ten ogień miała?

A fuj po co ja pytam. Nie odpowiadajcie nawet
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo na światłach musi poczekać na zielone, a obok zebry to hyc.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro już to miejsce zostało wywołane, to przypomnę też kierowcom, że na tej ulicy jest strefa ograniczonej prędkości do 30 km/h. Strefa, czyli ograniczenia nie kasuje skrzyżowanie, ani tym bardziej Wasze widzimisię. Strefę kasuje znak odwołujący.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 20

Zawsze jeżdżę powoli, tym bardziej, że jadę z dzieckiem. Dzisiaj również jechałam powoli, na liczniku mialam moze 15h gdyż dopiero co ruszyłam ze świateł. A ludzie jak ćmy, prosto pod kola.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

interesujące teorie głosisz

Gorzej, że jeszcze w nie wierzysz. Może zamiast bredzić głupoty popatrz na znaki, albo od razu oddaj prawko, bo zrobisz sobie albo komuś krzywdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halo halo

Tu nie problem w tym że samochód jedzie tylko problem w tym, że ludziska wchodzą na jezdnię i nawet wzroku nie skieruje na przejście ! Serio! Jeżdżę dość zachowawczo po osiedlu , ale to co ludzie wyprawiają to ból głowy! Czasami na pasach spojrzy i wtedy w popłoch , ale to kiedyś może być już za późno! A mamy z wózkami to już kompletnie inna sprawa. Ograniczone zaufanie to podstawa aby zapobiec katastrofie, a nie mam prawo to robię co chce
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry