Widok
Sukienka idealna na święta/chrzciny/komunie r. 42/XL piękna:)
Witam,
Chabrowa sukienka H&M rozmiar XL/42. Ubrana tylko raz, na chrzcinach Córeczki ( i to tylko do Kościoła, bo potem ją zdjęłam, więc w sumie miałam ją na sobie przez 1h). Sukieneczka na śliskiej podszewce, zapinana na zameczek z boku. Można ją mieć bez ramiączek. Jedyna modyfikacja była taka, że ramiączka zostały przyszyte (musiałam kupić drugą taką samą żeby mieć oba ramiączka, bo z winy sklepu zaginęło i nie chcieli dać samego ramiączka). Sukienka kupiona za 149zł.
Długość całkowita: 79cm
Szerokość w klatce piersiowej: 44cm x2
Szerokość w talii (w miejscu pasa w sukience-odcięcia jakby): 41cm x2
Szerokość na dole (mierzona bez rozszerzenia wycięcia z tyłu): 54cm x2
Mierzone na płasko bez rozciągania
link do zdjęć:
http://pokazywarka.pl/qhfikq/
Mam także biżuterię (bransoletkę i kolczyki/klipsy) które miałam ubrane do tej sukienki. - mogę podesłać zdjęcia e-mailem bo nie umiem tutaj wstawić żeby wyświetlało a to tylko 1 zdjęcie;)
W razie pytań piszcie.
Chabrowa sukienka H&M rozmiar XL/42. Ubrana tylko raz, na chrzcinach Córeczki ( i to tylko do Kościoła, bo potem ją zdjęłam, więc w sumie miałam ją na sobie przez 1h). Sukieneczka na śliskiej podszewce, zapinana na zameczek z boku. Można ją mieć bez ramiączek. Jedyna modyfikacja była taka, że ramiączka zostały przyszyte (musiałam kupić drugą taką samą żeby mieć oba ramiączka, bo z winy sklepu zaginęło i nie chcieli dać samego ramiączka). Sukienka kupiona za 149zł.
Długość całkowita: 79cm
Szerokość w klatce piersiowej: 44cm x2
Szerokość w talii (w miejscu pasa w sukience-odcięcia jakby): 41cm x2
Szerokość na dole (mierzona bez rozszerzenia wycięcia z tyłu): 54cm x2
Mierzone na płasko bez rozciągania
link do zdjęć:
http://pokazywarka.pl/qhfikq/
Mam także biżuterię (bransoletkę i kolczyki/klipsy) które miałam ubrane do tej sukienki. - mogę podesłać zdjęcia e-mailem bo nie umiem tutaj wstawić żeby wyświetlało a to tylko 1 zdjęcie;)
W razie pytań piszcie.