Widok

Suknia Justin Alexander, bolerko i welon Cymbeline, buty Gatuzo, futerko

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam , mam do sprzedania następujące elementy stroju ślubnego:
( Wszystkie zakupione nowe, we wrześniu/ październiku/listopadzie 2011 r., rzeczy te są z najwyższej półki, sprzedaję w naprawdę okazyjnych cenach)
1) oryginalna suknia Justin Alexander, model 8531. Suknię zakupiłam w salonie Cymbeline w Gdyni. Cena nowej sukni w salonie to 6000 zł (umowa do wglądu). Suknia wykonana jest z wysokiej jakości koronki, posiada tren (podpinany), jej rozmiar to nasze 36, na wymiary ok.: biust – 87 cm; talia - 68 cm; biodra – 95 cm. Jest możliwość zwężenia i skrócenia ( bez żadnej szkody dla koronki wykańczającej dół) oraz minimalnego rozszerzenia. Długość sukni była dopasowywana na wzrost 168 + 10 cm obcas. Suknia jest w kolorze ivory – kość słoniowa. Miałam ją na sobie 2 razy: na ślubie oraz na sesji zdjęciowej, która odbyła się w pomieszczeniu. Suknia została profesjonalnie wyczyszczona. Jest w stanie idealnym. Suknia jest wyjątkowo wygodna, świetnie mi się w niej tańczyło, skonstruowana tak, że wszystko trzymało się na swoim miejscu (min. wbudowane gumy podtrzymujące, żeby nie opadła czy tasiemki na biustonosz), pięknie wygląda z podpiętym trenem (który świetnie się trzymał). Suknia wzbudzała zachwyt, nawet wśród obcych ludzi, czy obsługi hotelu. W komplecie oddam oryginalne: koronkowe bolerko, opcjonalnie dopinane ramiączka oraz kokardę z ozdobą z cyrkoniami (tych elementów nie ubierałam w ogóle). Bolerko z koronki i kokarda widoczne są na zdjęciu modelki.
Suknia znajduje się również w najnowszej kolekcji – do obejrzenia na stronie Justin A.: http://www.justinalexanderbridal.com/jar/8531 Oryginalny pokrowiec, CENA: 2500 zł

image

Uploaded with ImageShack.us
image

image

image

image

2) bolerko „Danse” francuskiej firmy Cymbeline. Zakupione, w oryginalnym salonie Cymbeline w Gdyni . Cena nowego bolerka w salonie to 860 zł (paragon do wglądu). Było ono szyte dla mnie na zamówienie we Francji. Rozmiar bolerka to nasze 36, kolor: ivory – kość słoniowa (kremowy, niewpadający w żółć). Wykonane jest w całości z tafty, wykończone przepięknymi rękawami. Miałam je na sobie 1 raz, tylko podczas mszy, zostało jednak oddane do profesjonalnego czyszczenia. Stan bolerka idealny. CENA: 400 zł
image

3) welon francuskiej firmy Cymbeline. Welon kupiłam w oryginalnym salonie Cymbeline w Gdyni. Cena nowego welonu w salonie 300 zł ( paragon do wglądu). Welon jest 2 warstwowy (50 i 60 cm), z wysokiej jakości francuskiego tiulu, wykończony cieniutką mereżką. Kolor ecru (kremowy, niewpadający w żółć). Welon miałam na sobie 2 razy, podczas ślubu oraz na sesji zdjęciowej. Jest w stanie idealnym. CENA: 100 zł
image

4) buty ślubne rozm. 39 firmy Gatuzo (firma specjalizująca się w produkcji butów ślubnych). Zakupiłam je w oryginalnym salonie Cymbeline w Gdyni. Cena nowych butów w salonie to 390zł (paragon do wglądu). Buty miałam na sobie 2 razy - na ślubie oraz na sesji zdjęciowej, która odbyła się w pomieszczeniu. Podczas użytkowania miałam włożone cieniutkie wkładki do butów w celach higienicznych. Buty są z naturalnej skóry, pięknie wykonane. Mają kolor kremowy, niewpadający w żółć. Są bardzo wygodne, obcas 10 cm stabilny, dobrze wywarzony, mają wewnątrz, z przodu centymetrową platformę, która podnosi komfort noszenia. Stan idealny. Oryginalne pudełko. CENA: 200 zł
image

5) prawdziwe futerko z szynszyli. Ma ono kolor kremowy idealnie zgrało się z suknią. Futerko dostałam w prezencie nowe, z metką. Miałam na sobie 1 raz, na ślubie, praktycznie tylko w drodze z kościoła do samochodu i z samochodu na salę weselną. Stan idealny. Rozmiar uniwersalny. CENA: 200 zł
image

Możliwość zakupu poszczególnych elementów lub kompletu (jeśli będzie jeszcze dostępny) z niewielkim rabatem.
Możliwość obejrzenia w Gdańsku.
Zapraszam do kontaktu: Tel. 605 227 378, e-mail: matysiak.kar@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdjęcie butów

image

Dalej aktualne :)
Wysłałabyś mi więcej zdjęć welonu na trumpeciara@o2.pl
Z góry dzięki :)
image
Już wysłane :)
Kurcze, szkoda, że nie moje rozmiary.
Piękna suknia, wszystko piekne, naprawdę cudne.
futerko z szynszyli 200 zł, a bolero z tafty 400? :)
Bolerko z tafty to francuskie Cymbeline, kosztowało 860 zł, wystawiłam za połowę.
Bolerko z szynszyli dostałam w prezencie, nie wiem ile kosztowało, może faktycznie zbyt tanio wyceniłam jak na prawdziwe futro, które miałam na sobie może z 20 minut łącznie, no ale już trudno.
Tym bardziej zapraszam do zakupu takiej okazji :)
Śliczna suknia
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Dziękuję
I zachęcam przyszłe Panny młode do obejżenia :)
Zapraszam
Zapraszam
obwiesić się zwłokami zwierząt ....i to w dniu ślubu :( poprostu smutne :(
Informuję , że kontrowersyjne futerko jest już sprzedane,
pozostałe przedmioty bez zmian.

Zapraszam:)
Zapraszam
ładna, szukam kiecki i stylu jeszcze nie znalazłam ale ta jest z klasą
Zapraszam :)
Zapraszam Panny Młode 2012 :)
Zapraszam
Zapraszam
Zapraszam

Nowe ceny!!!

Zdecydowałam się na obniżenie cen moich przedmiotów. Gorąco zapraszam do zakupu markowych ubrań w następujących niskich cenach:

suknia ślubna Justin Alexander - 2000 zł ( 6000 zł)*
Bolerko Cymbeline - 350 zł ( 860 zł)*
Buty Gatuzo - 190 zł ( 390 zł)*
Welon Cymbeline 90 zł ( 300 zł)*

* Oryginalne ceny - wszystko zakupione przeze mnie wrzesień-listopad 2011, posiadam umowę oraz paragony do wglądu.

ZAPRASZAM
witam, Poproszę o wiecej zdjęć welonu na adres kasia16266@o2.pl :)
Wysłane :)
witam jezeli chodzi o buciki to sa bardziej 39 40 czy 39 38 ..?
hmm moim zdaniem to typowe 39. Noszę buty tylko w takim rozmiarze, a te były wręcz idealne.
kurcze to mi pewnie beda za male ja nosze 39 - 40 :(
poprosze wiecej zdjec bolerka:) grucanka@interia.pl
Witam ,

bolerko zostało już sprzedane.

Zapraszam do zakupu:

butów,
welonu
oraz sukni ślubnej

Pozdrawiam
Zapraszam do zakupów:

Welon, suknia i buty, dalej są do sprzedania !

Uwaga! NOWE CENY sukni i butów:

Suknia - 1799,00 !!
Buty - 149,99 !!

To naprawdę okazja, zapraszam.
Bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży, dlatego postanowiłam jeszcze obniżyć ceny moich przedmiotów:

Suknia - 1500 zł
Welon - 50 zł
Buty - 130 zł

Serdecznie zapraszam, nie kupi się markowej sukni w takiej cenie !

Karolina
witam sukienka śliczna.....prosiłabym o kontakt do pani! mój mail asia11-05@wp.pl
Buty i welon już sprzedane,

suknia cały czas czeka na nową właścicielkę

Serdecznie zapraszam
do góry