Witam,
mam do sprzedania przepiękną, delikatną suknię ślubną zakupioną w salonie - suknia sprowadzana była z Anglii - od producenta - firmy Verise.
Stan idealny (wesele odbyło się w formie obiadu dla rodziny, więc suknia była mało eksploatowana; sesja plenerowa tego samego dnia).
Suknia w rozmiarze 16 wg rozmiarów UK, suknia jest sznurowana z możliwością regulacji (42-44-46)(zwężenie/poszerzenie - najlepiej zmierzyć).

Suknia ma tren, który można podwiązać (jedyna przeróbka jakiej została poddana sukienka, to właśnie możliwość upięcia trenu - nie była nawet skracana, ma oryginalną długość). Mój wzrost 175cm + obcas.

Suknia jest koloru białego, ma kilka warstw, bez koła - co jest bardzo wygodne i zapewnia poczucie komfortu przy poruszaniu
- uszyta z delikatnego białego tiulu, góra ozdobiona koralikami/ koronką itp. w kolorze biało-srebrnym,które przepięknie odbijają światło, dół na kształt księżniczki "A" z delikatnymi zdobieniami, składający się z kilku warstw.
- Dekolt w kształcie lekkiego serduszka, subtelnie podkreśla piersi i nadaje im idealny kształt.
- Z tyłu sznurowana. W gorset wszyte są specjalne pasy idealnie trzymające suknię (dzięki nim suknia nie opada, gorset nie przesuwa się, ma się wrażenie, jakby sukienka była "drugą" skórą).
Suknia lekka i bardzo wygodna, wymaga odświeżenia.
W komplecie mam delikatny welon z kryształkami Swarovskiego, bolerko - białe, proste, niebieską podwiązkę oraz buty rozm.41.

to jest link do ogłoszenia ze zdjęciami:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-verise-bridal-ursulla-2014-wyszczuplajacy-model-ogl9594329.html