Mam do sprzedania suknię ślubną koloru białego szytą w salonie sukien ślu
bnych Diana w Rzeszowie. Jest to suknia dla Pani o sporym biuście (mój rozmiar 85 G).
Rozmiar sukni mieści się pomiędzy 46-48-50, ponieważ suknia jest wiązana z tyłu, na wzrostok. 168 cm + niewysoki obcas.

Suknia posiada przepiękne wykończenie z kryształków przy dekolcie, dodatkowo pod biustem, z tyłu przy wiązaniu i w dolnej części znajdują się aplikacje, które dopiełniają całości.
Dzięki zastosowaniu zakładek i marszczeń sukienka wyszczupla sylwetkę i nadaje jej lekkości.

Suknia została uszyta na miarę i w ostatniej chwili nieco zwężana w biodrach i pasie, więc istnieje możliwość "popuszczenia" szwów.

Suknia jest w bardzo dobrym stanie, wyczyszczona w pralni chemicznej.

W komplecie znajduje się halka bez koła, dzięki czemu suknia ładnie się układa ale nie jest bardzo rozłożysta.

Dodatkowo do sukni mogę dorzucić białe buty w rozmiarze 39 - widocznie na zdjęciu.

Zainteresowane Panie zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego (w razie potrzeby podeślę więcej zdjęć lub dokładne wymiary).

Możliwość przymierzenia - Gdańsk Przymorze.

Link do ogłoszenia ze zdjęciami:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-biala-rozmiar-46-48-50-na-duzy-biust-ogl8245471.html