Widok

Suknia ślubna na wzór Pronovias Primor.

Wesele Temat dostępny też na forum:
Będę w posiadaniu sukienki szytej na ten wzór. Dopiero 28.09.2013 będę odbierać ją z salonu, moje wesele odbywać się będzie 05.10.2013, po tym terminie sukienka będzie dostępna. Chciałabym sprzedać ją za połowę jej oryginalnej ceny, czyli za 1500 zł. Czy któraś z Was, drogie forumowiczki, była by zainteresowana kupnem tej sukni?

Uszyta jest na ona 180 cm wzrostu (razem z obcasem), gorset jest w rozmiarze 36. Suknie jest jednoczęściowa, gorset kończy się w talii. Kształt sukni formowany jest dzięki dużej ilości materiału, nie tu żadnych drutów ani koła, jedynie sztywna halka pomiędzy warstwami materiału.

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam to suknia jakiej poszukuje moja primor ja biore slub w sierpniu 2014r. I wlasnie poszukuje jej w internecie,jestem bardzo ciekawa twojej wersji czy bedzie identyczna jak orginal,bardzo prosze o jaki kolwiek kontakt byla bym zainteresowana.pozdrawaim :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak już napisałam, jest ona uszyta na wzór tej sukni, identyczna nie jest, a szkoda, ponieważ suknia w oryginale na uroczy tył wykończony piórami, który przypomina skrzydełka. Delikatnie inna jest ozdoba w pasie. Sukni Pronovias Primor nie można już kupić nigdzie (przynajmniej taką informację uzyskałam od Pań z Madonny z Gdyni) ponieważ pochodzi ona z kolekcji z 2012 roku, a jej cena wtedy plasowała się od 12000 do 15000 zł. Póki co nie mam jakichś sensownych zdjęć, ponieważ w Madonnie nie było pozwolenia na ich wykonywanie, ale już przy odbiorze kilka postaram się zrobić i bez problemu mogę je przesłać. Będę również miała welon dobrany typowo do tej sukni, do długości trenu.
Ok w takim razie bardzo prosze o jakies fotki po odbiorze sukienki z gory dziekuje
W cenach nowej sukienki juz sie orientowalam,troszke sobie kosztuje.W niemczech cena sukienk to 4.200 euro wiec na nasze prawie 17 tys wiec to juz wogole cena z kosmosu!!!!!!!!
Nie ma problemu, podeślę zdjęcia, proszę o podanie maila. Czyli jednak Panie z Madonny nie kłamały i te ceny są tak horrendalne...
Prosze
adi285@poczta.onet.pl
Witam kiedy moge spodziewac sie fotek bo doczekac sie nie moge,pozdrawiam
Również poproszę o zdjęcia na maila - superstar0311@op.pl :) i powiedz proszę, jaki jest kolor sukni?
Witam kiedy bede mogla dostac fotki na emaila juz nie moge sie doczekaczagladam na poczte codzienie,a przy okazji zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia,pozdraiwm serdecznie :-)
poproszę przysłać zdjęcia sukni jeśli ogłoszenie jest nadal aktualnie na : patrycjaallegro111@vp.pl
ja też poprszę zdjęcia suknii jeżeli ogłoszenie nadal jest aktualnie elzbieta.just@o2.pl
Aktualne, jak najbardziej! Postaram się wysłać zdjęcia jeszcze dzisiaj.
Witam, gdyby ktos byl zainteresowany to ja również mam do sprzedania suknie Primor,zakupiona w salonie Madonna w Warszawie. Rozmiar 36-38,wzrost 163 + 9 cm obcas-cena 2200. Suknia dostepna w Warszawie-zapraszam
Zainteresowanych zapraszam na dziiinaa@wp.pl
Proszę o wysłanie zdjęć sukni na adres kingaandruszyn@wp.pl, jestem zainteresowana. Pozdrawiam
Proszę o wysłanie zdjęć sukni kingaandruszyn@wp.pl. Pozdrawiam
Ja również poproszę o przesłanie zdjęć nuffy@o2.pl.Dziękuję
Jeżeli szukacie tanich sukien z "drugiej ręki" to polecam tą stronę http://todoslubu.pl/ogloszenia/show/id/67
do góry