Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo długo szukałam swojej wymarzonej sukni ślubnej. Chciałam, aby była...
~Marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2019

Polecam wątek zamknięty W Salonie SISSI znalazłam swoją wymarzoną suknie. Pani Stanisława...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Polecam! wątek zamknięty Polecam wszystkim ten salon! Kupiłam w nim moja wymarzona suknie! Suknie sa...
~Martyna Głomska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2018

Suknia ślubna wątek zamknięty Suknia marzeń Suknia szyta na miarę bardzo wygodna zwiewna pięknie wyglada w...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 maja 2018

Polecam na 100%!!! wątek zamknięty Suknie jak z bajki, tam znalazłam ta w której odrazu się zakochałam
~Lidia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 stycznia 2018

najlepszy salon! wątek zamknięty Nigdzie nie widziałam takich sukien ślubnych. Mierzyłam ich kilka zanim...
~Aneta
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 września 2017

Wspaniałe miejsce i wspaniała obsługa! wątek zamknięty Z całego serca polecam ten salon! Piękne suknie i super profesjonalna...
~Ania
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 września 2017

Profesjonalna obsługa + niespotykane suknie wątek zamknięty Salon polecam każdej pannie młodej, która szuka sukni wyjątkowej i...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 września 2017

Salon godny polecenia wątek zamknięty Zakupiłam w salonie suknie Fulara&Żywczyk, dziś był odbiór i jestem bardzo...
~Beata K.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Nietuzinkowe suknie ślubne wątek zamknięty Przyszłym pannom młodym szukającym wyjątkowej sukni ślubnej polecam zajrzeć...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Naprawdę warto zajść, bo suknie są rewelacyjne! wątek zamknięty Gorąco polecam salon sukien ślubnych SISI. Przesympatyczna Pani, która zna...
~Sandra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Wysoka jakość i fantastyczna obsługa wątek zamknięty Suknie, które są dostępne w ofercie salonu są nie tylko piękne, ale też...
~Olga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 czerwca 2016

Najlepszy salon w Trójmieście wątek zamknięty Gorąco polecam ten salon,trafiłam tutaj z polecenia i dobrych opinii...
~Malwina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 czerwca 2016

Nic dodać nic ująć wątek zamknięty Dziękuję bardzo, suknia super. Dziękuję za wszystko
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2016

Miejsce inne niż wszystkie wątek zamknięty Do salonu trafiłam trochę przypadkiem, bo nie rzuca się w oczy i jest nieco...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2015

Polecam wątek zamknięty Na prawdę warto tu zajrzeć. Mimo że nie wybrałam tam swojej sukni, to...
~przyszła panna młoda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2014

Polecam!! wątek zamknięty Sukni ślubnej szukałam długo, w końcu wymarzona znalazłam w Krakowie. Ku...
~zadowolona_klientka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry