Widok

Suknie z Pokazów..?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny Koleżanka mi mówiła ,że na kowalach ma Pani suknie z pokzów były raz noszone i później je sprzedaje .... Macie jakieś namiary albo słyszałyście o tym..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wypożyczyłam w Miszewie i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa i duży wybór. Mogę z całego serca polecic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mogę tylko dodać, byście Dziewczyny uważały także z taką sytuacją, jak kupienie sukni w salonie i pozostawienie jej tam do dnia odbioru na krótko przed ślubem. Koleżanka zakupiła suknię w salonie - "suknię marzeń", była zachwycona. W salonie zaproponowali, że ją przechowają do czasu odbioru. Kiedy przyjechała z narzeczonym po nią, popłakała się dosłownie. Okazało się, że suknia miała ponadrywane ozdoby, już nie była tak śnieżnobiała itp. Okazało się, że namówili, by ją zostawiła, bo jeszcze ją komuś wypożyczyli i zarobili na tym. Sprawa została zgłoszona w kwestii obrony praw konsumenta, a wspomniana koleżanka musiała jeździć ze wsi kawał drogi do miasta, żeby wypożyczyć z innego salonu inną suknię, bo już nie miała pieniędzy by ponownie kupić nową, taką, jaką by chciała... Co prawda w wypożyczonej wyglądała ślicznie, ale tego, co przeszła nie życzyłabym nikomu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ta Pani z Kowal nadal prowadzi sprzedaż sukien? Ma ktoś namiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, czy ktoś posiada namiary do tej pani z kowal, która sprzedaje suknie ślubne w mieszkaniu ?

Największy Komis sukien ślubnych na Pomorzu Zaprasza.

https://www.facebook.com/SalonModySlubnejGlamour/
Rumia ul. Sobieskiego 8
do góry