Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zawiodłam się wątek zamknięty To była moja 3 wizyta w tym solarium i ogólnie w solarium, potrzebowałam...
~Iwona
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 maja 2011

naprawde polecam wątek zamknięty dziś byłam u p.pauliny która zaczęła tam pracować i naprawdę polecam mimo ze...
~Aleksandra
-

dodano: 4 marca 2011

SUPER! wątek zamknięty Dziś byłam po raz pierwszy w tym studiu i z przyjemnością mogę stwierdzić że...
~Ola
-

dodano: 6 grudnia 2010

Martyna - opinia wątek zamknięty Solarium na pierwszy rzut oka ok,ale po przyjrzeniu sie widac jaki panuje tam...
~Martyna
-

dodano: 8 września 2010

Super! wątek zamknięty Jestem stałą klientka solarium, obsługa zawsze przemiła i życzliwa.Ceny jak...
~Werka
-

dodano: 4 września 2010

ja bylam raz i wiecej nie pojde. wątek zamknięty Korzystalam z tego solarium i z porownaniem do innych bylam rozczarowana...
~Anka
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 listopada 2009

:) wątek zamknięty Jak dla mnie , solarium jest naprawdę dobre . Nie mogę narzekać jak dotąd z...
~Ona ;]
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 marca 2009

RE:)) wątek zamknięty Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam...
~ANIOŁ
-

dodano: 11 marca 2009

.... - opinia wątek zamknięty Byłam dzisiaj po raz pierwszy na masazu roll i jestem zachwycona. Bardzo...
~....
-

dodano: 7 marca 2009

jestem w szoku wątek zamknięty Korzystałam z solarium od dłuzeszego czsu! wszystko było dobrze byłam bardzo...
~Anna
1

dodano: 13 lutego 2009

rewelacja wątek zamknięty jedno z najlepszych solariów w gdansku !!! znajoma twarz z innego solarium...
~magda
-

dodano: 7 grudnia 2008

Niunia - opinia wątek zamknięty Bradzo miła obsługa. wszytsko na najwyzszym poziomie. Panie pracujace...
~Niunia
-

dodano: 5 grudnia 2008

super... wątek zamknięty Super solarium, gdy trafiłam tam pierwszy raz nie spodziewałam się, że jest...
~Zuska
-

dodano: 1 grudnia 2008

Magda - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z efektów opalania i wysokiego standardu łóżek....
~Magda
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 lutego 2008

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie wytłumaczą. Ja jestem zadowolona z...
~Motylek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 31 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

15

wątków

do góry