Widok

Sunset Square 2024

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Po zeszłorocznym sukcesie Sunset Square powraca do Gdyni w nowym 3-dniowym formacie. W tym roku każdy dzień będzie poświęcony innemu gatunkowi muzycznemu. Pierwszego dnia wystąpią artyści polskiej sceny popowej i alternatywnej. Drugi dzień to muzyka klubowa i międzynarodowe gwiazdy, a sobota zostanie poświęcona muzyce elektronicznej. Więcej szczegółów już wkrótce!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sunset Square 2024 - Scooter, Sanah

[lead]Po zeszłorocznym sukcesie Sunset Square powraca do Gdyni w nowym 3-dniowym formacie. W tym roku każdy dzień będzie poświęcony innemu gatunkowi muzycznemu. Festiwal odbędzie się w dniach 8 - 10.08.2024 r. Skwer Kościuszki.[/lead]Pierwszego dnia wystąpią artyści polskiej sceny popowej i alternatywnej. Drugi dzień to muzyka klubowa i międzynarodowe gwiazdy, a sobota zostanie poświęcona ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dawno czekałem na taką wiadomość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

I co pewnie impreza jak zwykle top? Oświetlenie i scena jak z prl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATB i tak będzie w tym roku w Gdyni (12.10.)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale tylko dla wybranych :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie jesteś moją bajką

nie jesteś moją bajką
nie jesteś moją bajką
nie jesteś moją bajką
nie jesteś moją bajką
nie jesteś moją bajką
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanah albo ma naprawdę beznadziejny głos, albo piosenki niedopasowane do jej możliwości wokalnych.

Niestety ludzie, którzy potrafili dopasować tekst i muzykę do głosu wokalistki i wycisnąć z niej całą płytę przebojów niestety nie są już aktywni zawodowo.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakaś kpina

Serio sanah i jakaś bryska kto to w ogóle jest.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 4

Offenbach to słynny niemiecko francuski kompozytor i także miast w Niemczech.

To słowo zawsze pisze się przez dwa f. Ci co piszą je przez jedno f to absolutnie pojęcia nie mają skąd ono pochodzi.

Nie, Ofenbach a nie Offenbach. Mylisz wykonawców. Pierwsi to duo DJ, drudzy to zespół rockowy

8 - 10 sierpnia 2024? Cała młodzież będzie już myślami o powrocie do szkół.

Czy nie lepiej w lipcu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Sunset Square 2024 - Scooter, Sanah

[lead]Po zeszłorocznym sukcesie Sunset Square powraca do Gdyni w nowym 3-dniowym formacie. W tym roku każdy dzień będzie poświęcony innemu gatunkowi muzycznemu. Festiwal odbędzie się w dniach 8 - 10.08.2024 r. Skwer Kościuszki.[/lead]Pierwszego dnia wystąpią artyści polskiej sceny popowej i alternatywnej. Drugi dzień to muzyka klubowa i międzynarodowe gwiazdy, a sobota zostanie poświęcona ...
więcej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry