Rewelacja!!! Moja niespełna trzylatka chodzi od września - i od pierwszego tygodnia nie było płaczu!!! Skończyły się awantury i płacze, dziecko jest bardziej pogodne, uśmiechnięte, zaczęła śpiewać, tańczyć, pokochała puzzle - widać postępy w rozwoju niemal z dnia na dzień. Nie raz musiałam pół godziny czekać, aż córka "łaskawie" skończy rysować, wyklejać czy inaczej się bawić i myślę, że to najlepsza rekomendacja (nie raz czekałam razem z innymi rodzicami ;). Elastyczne i zainteresowane kierownictwo, na bieżąco ze wszelkimi sprawami przedszkolaków, dużo zajęć dodatkowych w tym "Kuchcikowo"- dzieci bawią się w kuchni pod czujnym okiem opiekunek, "Świat małego odkrywcy" - dzieci poznają podstawowe prawa przyrody, rytmika, angielski, logopeda, dodatkowo tańce, aikido lub nauka gry na instrumentach. Na bieżąco aktualizowana strona internetowa, kronika zdjęciowa wszystkich ważnych wydarzeń ( a jest tego dużo), informacje dodatkowo wysyłane drogą mailową do rodziców, duży nacisk na higienę (mycie rączek, ząbków). Długo się zastanawiałam czy to nie za wcześnie na pełne przedszkole dla mojego malucha ( idąc miała 2,5 roku), ale teraz już wiem, że lepiej trafić nie mogliśmy!!!