Widok
Super Ośrodek Szkolenia Kierowców !!!
Bardzo sobie chwale ten ośrodek i polecam wszystkim! Teoria trwała zaledwie 5dni, atmosfera była miła, zajęcia były jasno i klarownie przedstawione przez Patrycję. Do egzaminu z teorii wg się nie uczyłam, po takich zajęciach ciężko było nic nie umieć :) Instruktorów miałam 2. Wojciecha Nowaka, który uczył mnie jeździć i Tomasza Ociepe, z którym miałam dodatkowe jazdy przed samym egzaminem praktycznym. Do obu instruktorów uwielbiałam chodzić na jazdy. Wojtek ma miły głos, jest zabawną i kontaktową osobą, zawsze pod telefonem (zero problemów z dopasowaniem harmonogramu jazd). Najgorsze dni nauki miałam, gdy Wojtek miał chore gardło i mówił tylko w tedy kiedy musiał... No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo egzaminator podczas egzaminu też nie był rozmowy :P Pan Tomasz - miły, opanowany, nauczył mnie jak się wyciszyć podczas jazdy - co bardzo mi pomogło na egzaminie.
Za kurs zapłaciłam niewiele: 1050zł - skorzystałam ze zniżki studenckiej. Dodatkowe jazdy też mało mnie wyniosły - 50zł za 1h, więc super :)
Za kurs zapłaciłam niewiele: 1050zł - skorzystałam ze zniżki studenckiej. Dodatkowe jazdy też mało mnie wyniosły - 50zł za 1h, więc super :)
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6