Widok
Super fryzjer - niezłę ceny
Bardzo się cieszę, że udało mi się znaleźć na Suchaninie tak dobrego fryzjera. Ja i moja żona jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno pan Radek (którego dyplomy z najróżniejszych konkursów zajmują spory kawałek ściany) jak i jego brat i jeszcze jedna pani którzy tam pracują to naprawdę świetni fachowcy. Przez długi czas, nawet gdy zbyt długo nie ścinam włosów, nie mam problemu z układaniem mojej czupryny. Poświęcają każdemu sporo czasu i ma się pewność, że jest się w dobrych rękach.
ZDECYDOWANIE polecam.
ZDECYDOWANIE polecam.
Moja ocena
Salon fryzjerski Górczyńscy
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: -
5.7
* maksymalna ocena 6
Od paru lat strzygę się razem z mężem u Pana Radka. Zawsze jesteśmy bardzo mile obsłużeni o umówionej godzinie i wychodzimy z salonu bardzo zadowoleni ze świetnymi fryzurami. Pan Radek to bardzo dobry najwyższej klasy fryzjer jednym słowem mistrz.Nie odstawia fuszerki jak to często się zdarza w innych przerelamowanych salonach fryzjerskich np. Filip,Wojtek z Wrzeszca, a ja dopóki nie poznałam Pana Radka przeplacałam za często byle jakiej jakości usługi.
Polecam najlepszy zakład fryzjerski Górczyńscy w Trójmieście.
Polecam najlepszy zakład fryzjerski Górczyńscy w Trójmieście.
A ja sie z tym nie zgadzam. Dziewczynom moze sie to i podobac, gdy fryzjer obcina kazdy wlos pojedynczo, ale ja, jako chlopak cenie sobie czas. Obcinanie moich wlosow wprawionemu fryzjerowi zajmuje 15 minut, a nie 45. Ponadto cena tez nie jest zachecajaca. Bylem tam dwa razy: ra, zeby zobaczyc, czy warto, a drugi raz z musu. za kazdym razem zaplacilem inna kwote, mimo ze dlugosc wlosow byla taka sama zarowno przed, jak i po scieciu. Nie polecam
Jezu ludzie, jeśli możecie nie idźcie do tego salonu! Byłam u pana Radka, niby bardzo proste ścięcie, nic skomplikowanego, wyszłam wystrzyżona jak kura.. każdy włos układał się w swoją stronę. Ominęłam przyjęcie ponieważ nie chciałam pokazywać się znajomym w moim stanie.. nigdy wiecej. Będę zawsze omijać ten salon szerokim łukiem.
witam ja tam nie znam akurat tego fryzjera ale wiem jedno goraco moge polecic salon na morenie do ktorego razem z cork trafilam zupelnie przypadkowo wracajac z pizzeri krokodyl.salon znajduje sie tuz pod pizzeria. pracuja tam dwie mlode i przemile siostry. z uslugi bylam bardzo zadowolona a corka powiedziala ze juz nigdy nie pojdzie nigdzie indziej(moja corka ma 9 lat i wizyty u fryzjera z nia to byl koszmar,ktory teraz mam nadzieje juz sie skonczyl:)
ceny jak najbardziej ok
wiec polecam salon "siostry" na morenie
ceny jak najbardziej ok
wiec polecam salon "siostry" na morenie
Może kiedyś to było COŚ.. ALE TERAZ .... Pierwszy raz spotkałam się z taką niekompetentnością.. Żal mi ludzi którzy mieszkają w okolicy i nie mają w zasięgu ręki dobrego fryzjera!!! Ja musiałam z ich usługi skorzystać ponieważ przyjechałam do rodziny na imprezę rodzinną, farbowanie plus układanie włosów.. Za tą cenę w centrum Warszawy miałabym zrobione włosy na bóstwo...