Widok

Super lokal na Chrzciny

Organizowałem obiad z kolacją na Chrzciny mojego dziecka.
Za naprawdę przystępną cenę przygotowano dla mnie fajny obiad z trzech dań z suróweczkami i pieczonymi ziemniakami. Kolacja w formie zimnych przekąsek, napoje, kawa, herbatka.
Więcej z powodów finansowych nie zamawiałem ale to w zupełności wystarczyło.

Polecam naprawdę fajny lokal.
Moja ocena
obsługa: 5

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajnym miejscem, myślę, że najlepsza restauracja na Chrzciny w Gdańsku to BabyCafe we Wrzeszczu. Organizowałam tam chrzciny synka, moja koleżanka z pracy swojej córki, znajomi, znajomych robili tam roczek i zawsze przepyszne jedzenie, rosół z domowym makaronem itp. Bardzo przyjazne miejsce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem przeciwnego zdania. Ceny porównywalne do innych lokali a poziom poniżej normy. Jedzenie - przeciętne - a cała oprawa - tragedia. Wystrój jest ok, ale tylko w pierwszej sali, im dalej w głąb - pomieszczenia mniej okazałe-mi przypadła sala z tyłu - boazeria - zero klimatu, brak jakiejś muzyki, nakrycie stołu to jakiś żart!!! Papierowe serwetki, zastawa szara i zużyta, wyszczerbione szklanki, sztućce aluminiowe jak z baru mlecznego (nie obrażając barów mlecznych)aluminiowe naczynia na surówki i mięso. Myślałam, że jak lokal zwie się restauracją to wiąże się to z zachowaniem jakiś zasad elegancji. Najeść się można-wstydu przed osobami, które się zaprasza. Obsługa sprawna, ale uśmiechu na twarzy nie uświadczysz. Żałuję, że zdecydowałam się na ten lokal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry