Widok

Super nocleg za małe pieniądze!

Witam!
Byłem ostatnio służbowo w Gdańsku i nocowałem 2 doby w nowym hostelu Bursztynek, dosłownie w samym sercu starego miasta, tylko kilka minut od słynnej ulicy Długiej i fontanny Neptuna. Budynek lekko oddalony od zgiełku ulic, więc było bardzo cicho i mozna było wypocząć. Pokój pomysłowo urządzony, z wygodnymi łóżkami (!!! - to dla mnie najważniejsze), z własną lodówką, łazienką z nowoczesnym prysznicem, TV LCD, darmowym podłączeniem do internetu i bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Naprawdę fajne miejsce - nie wiedziałem, ze w takim zabytkowym budynku kryją się zupełnie nowe pokoje.

Dowiedziałem się od pracownika tego hostelu, ze obiekt będzie znacznie większy, rozbudowany o kolejne pokoje i będzie miał dużą salę jadalną (dla dużych grup) oraz inne udogodnienia (m.in. windy).
Faktycznie, w korytarzu stała duża tablica z wizualizacją i jestem pod wrażeniem!!! Juz dziś warto zrobić rezerwację na weekend majowy lub wakacje. W końcu najlepszy wypoczynek jest nad morzem!!!

Podobało mi się też, że pracownicy byli uśmiechnięci, energiczni i pomocni a cena pobytu naprawdę niska!

Pozdrawiam!
Moja ocena
Hostel Bursztynek kategoria: Schroniska
obsługa: 6

wygląd i czystość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile kosztuje doba w tym hotelu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahahah mam nadzieję ze ten pracownik, który to napisał dostał premię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry