Widok
Super salon
Osobiście jestem zachwycona obsługą salonu Lisa Ferrera w Gdyni. Mierzyłam suknie w wielu salonach ale tylko tutaj czułam, że Panie nie chcą mi wcisnąć byle czego i byle drożej. Panie miłe, cierpliwe i pomocne. Owszem suknie są powieszone z tyłu ale spokojnie można wybrać coś z katalogu. Poza tym jeśli ma się upatrzoną jakąś konkretną suknię np. ze strony internetowej i zgłosi się to wcześniej Panie mogą zciągnąć taką suknię z innego salonu jeśli nie ma jej obecnie w Gdyni - ja tak zrobiłam :)
Jeśli chodzi o same suknie to każdy znajdzie coś dla siebie, od bardzo strojnych z falbanami i dopinanymi kwiatami a skończywszy na pięknych klasycznych bez żadnych dodatków. Każda uszyta bardzo dokładnie i starannie :D jedyną wadą jest fakt że jeśli chce się dokonać niewielkich przeróbek sukni jest to niemożliwe, ale tak to jest jak się chce kupić konkretny produkt od konkretnego projektanta.A ceny są całkiem przystępne :)
Polecam wszystkim Pannom Młodym. Ja kupiłam swoją suknię właśnie w tym salonie i jestem w 100 % zadowolona :) Gdybym miała jeszcze raz szukać sukni z pewnością znowu kupiła bym ją w salonie Lisa Ferrera :)))
Jeśli chodzi o same suknie to każdy znajdzie coś dla siebie, od bardzo strojnych z falbanami i dopinanymi kwiatami a skończywszy na pięknych klasycznych bez żadnych dodatków. Każda uszyta bardzo dokładnie i starannie :D jedyną wadą jest fakt że jeśli chce się dokonać niewielkich przeróbek sukni jest to niemożliwe, ale tak to jest jak się chce kupić konkretny produkt od konkretnego projektanta.A ceny są całkiem przystępne :)
Polecam wszystkim Pannom Młodym. Ja kupiłam swoją suknię właśnie w tym salonie i jestem w 100 % zadowolona :) Gdybym miała jeszcze raz szukać sukni z pewnością znowu kupiła bym ją w salonie Lisa Ferrera :)))
Moja ocena
Lisa Ferrera Salony Mody Ślubnej
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 6
oferta: 5
jakość asortymentu: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6