Widok

Super :) !!

w końcu na Żabiance taki lokal !!
Obsługa na luzie , bardzo miłe podejście :)
pyszna pizza (na wynos zamawialiśmy raz )
pyszne jedzonko (w lokalu byliśmy tez raz )
klimat super , na dworze można sobie usiąść w słoneczku , zjeść i odpocząć :) i blisko do domu ;D a takie porcje to dla łakomczuchów akurat :P pyszne jedzonko :) POLECAM WSZYSTKIM :) !!!
na pewno będziemy stałymi bywalcami , i dowóz do domu też będziemy korzystać
Moja ocena
Bistro u Basi kategoria: Bary
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

wygląd i czystość: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AAA że nie mogę dodać w tak krótkim czasie kolejnej opinii to sobie tutaj dopiszę ;-)

POLECAM ZUPĘ CYTRYNOWĄ !!

w zeszłym tyg. naszła nas ochota na pizzę - nie musze chyba pisać że pizza to jest tutaj REWELACYJNA i kwadratowa :D hehe ... i właściciel zarzucił temat zupy cytrynowej :) zapytał kucharza który postanowił ją zrobić w piątek , no i od razu stwierdziliśmy że w piątek na nią przyjdziemy na pewno :) w międzyczasie w czwartek również zaszliśmy na pizzę :D bo jak to tak ? odmówić sobie takie przyjemności ;D ? Zabraliśmy przy okazji rodziców mojego chłopaka :) na pizzę , byli również zachwyceni i najedzeni po uszy :D :) i w piątek przyszła pora na zupę CYTRYNOWĄ :D nooo rewelacja !! za takie pieniądze (4,90 ) taka pyszna zupka , z piersią kurczaka i taka duża porcja.... w końcu jest miejsce na Żabiance gdzie spacerkiem miło sobie pójść i zjeść można i na dworze i w środku :)

pozdrawiamy Właściela który zawsze jest miły i uśmiechnięty i kontaktowy :)) To lubie :D :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry