Przyłączam się do chóru piejącego hymny pochwalne na cześć szkoły p Marcina :)
Pani Grażynka - zawsze służąca pomocą, zawsze uśmiechnięta i niosąca otuchę dla kursantów :)
P Paweł - dzięki niemu zacząłem rozumieć o co w tym wszystkim chodzi (mój kontakt z samodzielną jazdą samochodem zaczął się właśnie w Delta Plus, więc pierwsze jazdy i ogarnięcie tego całego natłoku zdarzeń nie było dla mnie zbyt łatwe). 'Cierpliwość' to jego drugie imię :)
P Marcin - tutaj mogę bić tylko pokłony. Sam nie wiem jak to możliwe, że z totalnego laika zrobił osobę, która za PIERWSZYM razem zdała egzamin :)
P Marcin jest mega cierpliwym i profesjonalnym instruktorem. Uwierzcie, że wyprawiałem na ulicach przeróżne tańce-połamańce :). Każda uwaga jaką po takich 'radosnych harcach' otrzymywałem była bezcenną wskazówką, która pomagała w przyszłości nie popełniać podobnych błędów.
Bardzo miłe konwersacje prowadzone podczas jazdy w bardzo fajny i bezbolesny sposób pomagały w nabraniu podzielności uwagi - co jest tak ważne podczas jazdy samochodem.
Po nauce w szkole p Marcina egzamin był formalnością - jazdą po dobrze znanych i wielokrotnie odwiedzanych miejscach. Wybierajcie Delta Plus - naprawdę