Widok

Supernova

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Osiedle Supernowa to kameralna inwestycja mieszkaniowa realizowana w północno-zachodniej części Pruszcza Gdańskiego, w pobliżu ścisłego centrum miasta.

Położenie osiedla gwarantuje mieszkańcom łatwy dostęp do pełnej infrastruktury handlowo-usługowej. W sąsiedztwie inwestycji znajdują się także szkoła, przedszkole i obiekty sportowo-rekreacyjne.

Sprawnie można stąd dojechać do centrum ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odebrałam mieszkanie w ostatnim tygodniu czerwca. Spotkanie z notariuszem odbyło się na początku sierpnia, tam zostały podpisane dokumenty o przeniesieniu praw. Obecnie czekam na info z sądu o wpisie do księgi wieczystej, ogólnie może to potrwać do pół roku od momentu podpisania dokumentów u notariusza.

My odebralismy w pazdzierniku I jeszcze czekamy

odebralismy również na koniec czerwca akt początek sierpnia i juz nawet dokumenty z sądu przyszły

Drzwi od klatki

Czy u Was też drzwi od klatki tak mocno trzaskają?

Witam. Przepraszam gdzie (w którym budynku). Niestety drzwi aby się zamknęły pewien hałas. życie. życie na parterze stwarza pewne nieprzyjemności. Jeśli za mocno trzaskają wystarczy je wyregulować.

B4

U nas też akustyka masakra, nad nami jak dzieci skaczą to słychać jakby słonie skakały,
na dole jak sąsiad odpali muzę to nie da się oglądać w ciszy TV, a nie wspomnę o psach, w życiu nie widziałam tylu psów w bloku, nie da się w spokoju na balkonie poczytać książki.
No i dzieci puszczone samopas, krzyczące, niszczące klatki, nasza ma już całe ściany brudne, ślady opon na ścianach, cała winda poniszczona, nikt o nic nie dba...
Myślę że powinniśmy jak najszybciej zamknąć jako wspólnota osiedle, bo jeszcze dużo obcych przechodzi i krzyczy pod oknami, to będzie ciężkie lato z otwartymi oknami...

Czynsz

Cześć,

Zastanawiam się nad mieszkaniem w pruszczu.

Jak kształtują się u was koszta czynszu ?

Planuje mieszkanie około 60 metrów

Pozdrawiam

Patrycja

Mam mieszkanie 62m i czynsz wraz z hala garażowa wynosi ok 530zł

ja już kupiłem niedługo się wprowadzę
do góry