Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wystrój nie przekłada sie na tak dobre sushi . wątek zamknięty Przechodząc ulica zauważyłem bar sushi zaskoczyło mnie, gdyż nie wiedząc, iż...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 października 2013

masakra!! wątek zamknięty Jako fani i entuzjasci sushi postanowilismy z chlopakiem sprawdzic ta knajpe...
~pysio
-

dodano: 12 października 2013

Bez szału wątek zamknięty Biorąc pod uwagę ilość istniejących miejsc w których można zjeść sushi, to to...
~Minia
-

dodano: 11 października 2013

Tanio, lecz niesmacznie ! wątek zamknięty Gruper masakra....Przyszłam ze znajomymi, za te 99zł wolała bym zjeść mniej,...
~Koneserka Sushi
-

dodano: 4 października 2013

Najsłabsze sushi w Trójmieście wątek zamknięty Jestem wielką fanką sushi, więc postanowiłam sprawdzić również Sushi n You,...
~Truśka
-

dodano: 4 września 2013

ulubione sushi w Trójmieście wątek zamknięty Przesympatyczna obsługa, która zawsze wychodzi klientowi naprzeciw, świetne...
~Clio
-

dodano: 4 czerwca 2013

Marta - opinia wątek zamknięty Zupa niedobra zaś sushi takie sobie.Za to wystrój lokalu bardzo ubogi,brak...
~Marta
-

dodano: 4 maja 2013

Uwielbiam! wątek zamknięty Jako umiarkowana entuzjastka sushi muszę powiedzieć, ,że JESTEM ZACHWYCONA!...
~JAgula
-

dodano: 29 marca 2013

Bardzo, na prawde bardzo sie popsuli wątek zamknięty Co jakis czas odwiedzialam Sushi and you. Zwykle bylo pysznie, a ostatnio po...
~Zawiedziona klientka
-

dodano: 28 marca 2013

Oszukaństwo wątek zamknięty Tak się nie postępuje!!!! Ogromnie nie polecam zakupów grupowych w tej...
~zniesmaczona
2

dodano: 28 listopada 2012

Ku przestrodze wątek zamknięty Nie było mi dane spróbować sushi z Sushi and You. Wykupiłam grupon (zestaw 60...
~Monika
2

dodano: 30 listopada 2012

Wspaniałe sushi ale niestety nie do zjedzenia w lokalu.. wątek zamknięty Rewelacyjnie przygotowane sushi - zestaw z citeam i w 3 osoby nie dałyśmy...
~ddd
-

dodano: 27 lutego 2013

Pysznie i tanio z gruponu :) wątek zamknięty Skorzystałam z oferty wystawionej przez lokal na gruponie i się nie...
~Agnieszka
-

dodano: 10 stycznia 2013

Warto skosztować wątek zamknięty bardzo dobre sushi w przystepnej cenie. Barowa atmosfera podobno jak w...
~Kochankowie
-

dodano: 13 grudnia 2012

:) dobree wątek zamknięty Bardzo mi smakowało :) Jedzonko pierwsza klasa!! Na pewno wrócę po jeszcze!! :)
~Julianna
-

dodano: 25 listopada 2012

Karo - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre jedzonko, naprawdę polecam. Sushi jest świeże i naprawdę pyszne....
~Karo
-

dodano: 20 listopada 2012

warte zastanowienia, warte sprawdzenia wątek zamknięty skorzystaliśmy w ostatni wtorek z citeam'a na zestaw sushi. od wejścia...
~Paweł
-

dodano: 15 listopada 2012

Dobra jakość w ceni, która nie rujnuje portfela:) wątek zamknięty Jadłam zestaw sushi i zupę tom yum. Sushi świeże i smaczne, a zupa tom yum...
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 października 2012

Pysznie za przystępną cenę! wątek zamknięty Dzisiaj byłam w Sushi&You drugi raz. Pierwsze wrażenie było przykre - zapach...
~Ania
-

dodano: 23 września 2012

do zatanowienia się wątek zamknięty Kilkakrotnie braliśmy zestawy sushi,lub np.kurczaka teriaki z dostawą do...
~p
1

dodano: 29 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry