Widok

Suszarnie w blokach SM Żabianka

http://www.youtube.com/watch?v=wap4mO_NfhM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
standard prawie w każdym bloku tak jest ze do pomieszczeń typu suszarnie wózkarnie itp do których dostęp powinni mieć wszyscy kożysta z reguły jedna dwie rodziny i jeszcze twierdzą ze klucz nie mają itp.

Jedyny sposób to pisać i pisać i pisać do spółdzielni w tej sprawie.Chodzenie mówienie itp nic nie daje,a na pisma muszą odpowiadać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
o ktoś tu o tym mówi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Suszarnie w blokach SM Żabianka

Napisałem, al czuć coś już powietrzu:
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedyne sensoewne wyjscie to sprzedaz tych pomieszczen i przerobienie ich na mieszkania. Malo kto tam faktycnzize suszy ubrania ...
Zamienia sie to w prywatna graciarnie albo w miejsce popijawy mlodziezy albo nocleg dla bezdomnych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Suszarnie jak suszarnie a co powiedzieć jak pomieszczenia zsypowe odnajęli na zasadzie losowania? Co to lotto, że robia co chca za nasze pieniądze.....? Te pomieszczenia po zsypach też powinny być inaczej rozlosowane? Uważacie podobnie jak ja? Piszcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Coz ... ja wylosowalem zsyp jezeli tobie nie nie udalo to coz przykra sprawa ...
Jednak jak mieli inaczej to zrobic ? jezeli zsypow bylo mniej niz chetnych na nie losowanie to najrozsadniejsze rozwiazanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiekszosc chyba juz zostala sprzedana... I to za ciezkie pieniadze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak u nasz dziwnym trafem pomieszczenie takie na piętrze ma rodzina pracowniczki spółdzielni

.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry