Widok
Svitlana - ocena
Nie polecam! Umówiłam się do p.Diany i na miejscu dowiedziałam się, że jest zastępstwo i ktoś inny zrobi mi manicure. Niestety został on wykonany źle i niechlujnie. Na poprawkę poszłam już do Diany jednak ta nie miała za dużo czasu i na szybko aby położyła mi żel bez jakiegokolwiek zdobienia czy malowania tak jak na początku chciałam nie widzę sensu kontaktowania się z klientem i przepraszać za sytuację po czym umawiać go na poprawkę i ponownie zrobić usługę na odwal. Efektem poprawki zrobionej na szybko przez p.Diane było to że po paru dniach paznokcie zaczęły się rozwarstwiać i schodzić. Ponownie byłam umówiona tam ale już na ściągnięcie i Pani (inna niż poprzednie) powiedziała, że widać iż jest to źle zrobione i jest powietrze pod paznokciami. Nie chciałam już żadnej poprawy w tym pseudo salonie więc zostałam bez zrobionych paznokci i ze straconymi łącznie około czterema godzinami. Szefowa miała się odezwać odnośnie zwrotu pieniędzy ale po paru tygodniach dalej cisza. Usłyszałam jedynie prośbę o nie wystawianie negatywnej opini nigdy więcej i odradzam każdemu bo szkoda nerwów.