Dla wszystkich tych, którzy zastanawiają się cały czas co w życiu ich kręci, co chcieli by robić, nie popadać w skrajność to warto się nad tym zastanowić i znaleźć odpowiednią osobę, która wytyczy pierwszy krok. Ja znalazłem Panią Katarzynę. Szukałem coacha od dłuższego czasu, ale sam w to nie wierzyłem, że dzięki odpowiednim narzędziom można zmienić swoje nastawienie oraz zauważyć swoje mocne strony, które tak naprawdę powinny kierować człowiekiem w życiu. Dlatego to zmieniłem dzięki Pani Kasi. Pewność siebie jaką zbudowałem na spotkaniach bardzo mnie wzmocniła. Świadomość siebie pomogła mi nakierować moje wartości w odpowiednie pole działań. Warto spróbować jeśli się ma "totalną pustkę wizji swojego życia" i odczucie stagnacji w życiu np. zawodowym jak ja. Pani Katarzyna jest bardzo sympatyczna i wierzę, że skoro mi pomogła to może również pomóc innym. Chęć, wiara i wytrwałość tego życzę każdemu. Badanie predyspozycji zawodowych narzędziem Harrison Assessments było istotnym elementem naszych spotkań. Wygooglujcie sobie i wszystko będzie jasne. Zdecydowanie polecam każdemu kto potrzebuję kogoś takiego!