Widok

Swiatłowód z Kaszebe

Brak od godziny 15.00 Internetu i telewizji .Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jo.
Zastanawiałem się czy nie złozyć wniosku o pociągnięcie światłowodu na moją ulicę. Ale jak oni mają wyłączać tak co chwile dostęp bo podłączają nowych abonentów, to przez następne 10 lat będą takie jaja.
Na budowanej s6 koparka przerwała jakiś główny przewód dlatego nie było internetu
Jakoś ostatnio często zrywa Internet, trochę to wkurzam, bo dzieciaki mają zajęcia on line w szkołach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalej nie ma internetu w Bojanie? Czy ktoś wie kiedy naprawią

no no no ni ma. jo bendom naprawali bo u nas w doma tesz nie ma internata. ja telefonowau jusz do soutysa i on obiecal ze bendom fachowy reperowac na dniach. wszyztkego najleoszego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest już wczoraj był

Dziś też były problemy

może u ciebie, od ostatnich awarii mam zewnętrzny monitoring łącza i nic się nie działo

Inne tematy z forum Bojano

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry