Widok

Świetliki

Świetliki Temat dostępny też na forum:
Zespół Świetliki powstał w październiku 1992 roku w Krakowie. Zadebiutował w grudniu tegoż roku na spotkaniu poetów Na Głos, za pierwszych słuchaczy mając m.in. Czesława Miłosza i Wisławę Szymborską. W 1993 roku Świetliki nagrały dla niezależnej wytwórni Music Corner, swój pierwszy album pt. "Ogród Koncentracyjny". Płyta wzbudziła duże zainteresowanie zarówno mediów jak i publiczności. W ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziumke

poznasz juz w kiosku kupujac prezewatywe powodzenia

O której ?

Ktoś może wie jaka jest właściwa pora rozpoczęcia koncertu, czy jest to godz.19.00 czy 20.00 (trójmiasto 20.00, ucho 19.00)

inicjacje Stacha

Stachuuu, a co z drugą inicjacją?

Z tym bydłem to trochę przesadziłem

Może trochę się uniosłem z tym bydłem,sorki.Generalnie chciałem odpowiedzieć na poprzedni post,że wcale nie było tak źle;)
No i fakt,że Świetlicki sam popalał ostro:P:P:P
Stachu-rozumiem Twój sentymentalny "stosunek" ;))))
Pozdro.

tez chce poznas jakas dziumke wiec byc moze pojde..

Swietliki dobre na dziumkanie

Moja pierwsza inicjacje erotyczna przezylem w rytmie Swietlikow, mam do nich sentymentalny stosunek, i z checia poslucham na zywo jeszcze raz....

bylem i wiem jak ty

"świetliki dla mnie zgasły
zgasły rok temu, dali taki słaby koncert w żaku na własne piętnastolecie, że żal ściska. kto był ten wie...
2008-08-25 22:48:42Autor: gdańszczanin"

świetliki, wszy, mątwy

Szujon, co do bydła palącego papierosy i popijającego alkohol na sali- masz na myśli samego Świetlickiego?

koncert rok temu- pięknie

byłam na 15-o leciu i rzeczywiście nie był to koncert dla młodziezy sluchajacej happysad, czy pocącej się w rytmie kultu ( bez urazy), ale mocno wyciszone wspomnienie o tych 15 - u latach koncertowania i istnienia zespolu, przyjechalam wowczas 300 km na ten koncert i wyszlam wzruszona i szczesliwa
to ja palilam papierosy na sali i pilam alkohol!!

ile kosztują bilety?

to wyobraź sobie, że Świetliki grały w tym roku na Woodstocku i raczej nie przeżyłbyś w kapciach ;)

Nie bardzo jest dobrze

Megalomania i pijaństwo. Szkoda, że w Uchu, bo to scena na energetyczne koncerty, a nie na gig kapeli, na który można przyjść w kapciach. Kiedyś Świetliki to było coś. Słucham płyt, ale buczenie do mikrofonu w wersji live, jakie odwala ten zespół ostatnimi czasy, tylko zasmucić może.

już jest

:)

Ucho

na stronie Ucha nie ma informacji o tym koncercie, na pewno się odbędzie?

żak

Faktycznie w żaku było słabiutko. A szkoda, mógł być fajny koncert a było zawodzenie bez ładu i składu. I za dużo marudzenia o d..pie maryny.

Ja byłem rok temu na tym koncercie

I co?Nie było tak źle.W przeciwieństwie do oprawy koncertu i bydła palącego papierosy i popijającego alkohol na sali..Szkoda słów..

świetliki dla mnie zgasły

zgasły rok temu, dali taki słaby koncert w żaku na własne piętnastolecie, że żal ściska. kto był ten wie...

bo, kolego, Swietliki to swietny zespol, a takie trzeba reklamowac wczesniej.

8 Listopada 2008

czemu juz terqz to reklamujecie? nic ciekawszego sie w tym czasie nie nadazy?!

Inne tematy z forum Rozrywka

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

Koncert Sentino (17 odpowiedzi)

Prekursor melodyjnego trapu, ojciec chrzestny imperium Sicarios i najbardziej charyzmatyczna...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

do góry