Widok
Świetna obsługa
Serwis rowerowy na 100%. Rower szybko złożony i fachowo wyregulowany. Ceny przystępne. Obsługa bardzo sympatyczna i widać, że zna się na rzeczy. Podczas odbioru roweru czekał mnie również gratisowy instruktaż jak poprawnie z niego korzystać. Pan ustawił siodełko, wytłumaczył jak poprawnie je dopasować do wygody osoby jeżdżącej, jak działają hamulce tarczowe, kiedy i jak stosować przerzutki aby szybko się nie eksploatowały. Jestem bardzo zadowolona!
Moja ocena
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Warsztat Rowerowy nie należy do firmy Sabat właścicielem Warsztatu Rowerowego jest Piotr Michalczyk a firma nazywa się Bicycle Race i znajduje się pod numerem telefonu 697-082-822.
Bardzo nieładnie że firma Sabat podszywa się pod Warsztat Rowerowy którego nie jest właścicielem. Skoro firma Sabat ma na szybie swojego lokalu napisane dużymi literami NAPRAWA to proszę pisać Sklep Rowerowy Sabat i Naprawa a nie Warsztat Rowerowy którego nie jest właścicielem. Firma Bicycle Race mieści się na ul.Mickiewicza 1 lokal 11 pod numer telefonu 697-082-822 na pierwszym piętrze i nie ma nic wspólnego z firmą Sabat. Pozdrawiam Piotr Michalczyk
Bardzo nieładnie że firma Sabat podszywa się pod Warsztat Rowerowy którego nie jest właścicielem. Skoro firma Sabat ma na szybie swojego lokalu napisane dużymi literami NAPRAWA to proszę pisać Sklep Rowerowy Sabat i Naprawa a nie Warsztat Rowerowy którego nie jest właścicielem. Firma Bicycle Race mieści się na ul.Mickiewicza 1 lokal 11 pod numer telefonu 697-082-822 na pierwszym piętrze i nie ma nic wspólnego z firmą Sabat. Pozdrawiam Piotr Michalczyk