Widok
Świetne przygotowanie do egzaminu!!!
Witam!!! Jestem absolwentem szkoły jazdy z poza trójmiasta, którą bardzo sobie chwalę. Lecz z racji długich przerw, które miałem pomiędzy kolejnymi egzaminami i odległości która jest pomiędzy moim ośrodkiem szkolenia a Gdynią, zdecydowałem się na wykupienie dodatkowych godzin w OSK Pasat, by nie tracić czasy na dojazd do Gdyni i w pełni wykorzystać dokupione godziny. Moją instruktorką na dodatkowych jazdach była pani Małgosia, u której moim zdaniem nauka jest na bardzo, ale to bardzo wysokim poziomie. Pani Małgosia jest po prostu stworzona do swej pracy, wszystko tłumaczy w taki sposób że mimo znajomości przepisów miło się słucha :) W czasie swoich dodatkowych godzin miałem również przyjemność poznać pana Piotra który równie dobrze uczy jak pani Małgosia, ale dodatkowo potrafi zobrazować wszystkie zagrożenia podejmowanych decyzji, tym samym przygotowuje do samodzielnej jazdy po zdaniu egzaminu.
Jestem bardzo zadowolony, że miałem przyjemność poznania wyżej wymienionych ludzi, których rady na pewno nie będą mi obojętne.
Pozdrawiam i polecam :)
Jestem bardzo zadowolony, że miałem przyjemność poznania wyżej wymienionych ludzi, których rady na pewno nie będą mi obojętne.
Pozdrawiam i polecam :)
Moja ocena
OSK Pasat
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6